Muidugi meil uutel on ikka täielik hullumajapuhvet. Pole veel WRCga sõitma õppinud ja pooli maid näinud kui juba uus mäng peale tuleb. Raju lammutamine ootab meil ees Aga ilgelt põnev on
Krusa kirjutas:Muidugi meil uutel on ikka täielik hullumajapuhvet. Pole veel WRCga sõitma õppinud ja pooli maid näinud kui juba uus mäng peale tuleb. Raju lammutamine ootab meil ees Aga ilgelt põnev on
Küll varsti olete meist juba peajagu üle:D Me unustame end JWRCsse ja ei mäleta kuidas WRCga sõita.
Krusa kirjutas:Muidugi meil uutel on ikka täielik hullumajapuhvet. Pole veel WRCga sõitma õppinud ja pooli maid näinud kui juba uus mäng peale tuleb. Raju lammutamine ootab meil ees Aga ilgelt põnev on
Küll varsti olete meist juba peajagu üle:D Me unustame end JWRCsse ja ei mäleta kuidas WRCga sõita.
Kusjuures täiesti õigus. Eile proovisin sõita WRC ga ja ajad olid ika kosmiliselt kehvad võrreldes nendega mida on suudetud sõita. Eks see auto tunnetus läheb kohe käest ära.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kusjuures täiesti õigus. Eile proovisin sõita WRC ga ja ajad olid ika kosmiliselt kehvad võrreldes nendega mida on suudetud sõita. Eks see auto tunnetus läheb kohe käest ära.
Vaatsin kuidas osad sellid, a'la "xklibur", sõidavad, siis jääb küll mulje, et tegu pole inimesega vaid Sony poolt väljamõeldud/genereeritud virtuaal tegelasega kes sõidab võrdselt WRC/JWRC/EXTREEM-iga. Vahet pole mis ette annad lajatab ikka nii, et nutt tuleb kohati peale.
Küsimus Strikele- asi selles et ma nüüd pühapäeva kella üheni öösel tööl (ja pärast seda saan alles kodus Soome ära sõita) ja kui ma nüüd esmaspäeva hommikul kell üheksa ajad saadan, kas ma saan siis ajale pluss 20 sekundit ajale otsa. Kui nii siis lepin sellega täiesti, lihtsalt mul ei ole võimalik neid varem ära saata.
Nu kui tõesti tööl ja pole võimalik enne saata siis kaks varianti. Sõida varem ära näiteks homme võis siis ok eks ma tulen vastu ja acceptin need esmasp hommikul ka. Kuigi jah siis lükkub kogu aegade teema hommikul edasi, sest ma ei saa veel vahesi arvutada kuna sinu ajad teadmata.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P