O: kaardilugejat
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
O: kaardilugejat
Otsin siis endale kaardilugejat esialgu rahvaralli jaoks. Plaanis hakata sõitma noorteklassiks, autoks Golf 2 gti 16v 100Kw lähedal. Kaardilugejal võiksid olla täisload ning eelnev kogemus nii kaardilugemise kui ka tehnika poolepealt. Soovid , numbrid jätke Ps peale helistan ise tagasi:)
Sõltub mida pakudDriver1 kirjutas:kas tõesti keegi pole huvitatud siin foorumist kaardilugemisest?:)

Ja rahvaralli kaardilugejatel on kõigil üks viga, piloodiks tahvad kippuda

-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
Ma ei saand aru, mis siis ette tuleb. Vanus isegi ei tohiks niipalju jääda ette, muidugi ma ei tea kas juhilube on ka tarvis(ja kas konkreetsel isendil on), kogemusi saadaksegi aga vaid siis kui hakatakse asjaga pihta.
Samas on alati kasulikum kui üks pool on kogenum, st. kogenematu sõitja kõrval kogenud kaardilugeja ja vastupidi.
Lihtsalt minu väike vaade asjale(ma ei kui õige see nüüd oli..)

Lihtsalt minu väike vaade asjale(ma ei kui õige see nüüd oli..)
gaas on endiselt laiffi
-
-
Kas ma ütlesin, et ma olen homme kohal ja hakkan lugema.VWman kirjutas:ja ja, kõvad lugejad olete te küllBeef kirjutas:Kas siis töesti keegi ei taha kaarti lugeda, ma kull loeks., aga saage aru, ka lugemisel on oma hind. See, kas tasutakse tööga (sest kõik, mis liigub, see kulub) või siis makstakse sulas
, tasuta lõunaid ei ole olemas (enamasti)
Ja kes ütles, et mul raha pole?
Lihtsalt imestasin, et kas pole siin foorumis tõesti kedagi kes tahaks seda teha.
siiski on kõik kokkuleppe küsimus!VWman kirjutas:ja ja, kõvad lugejad olete te küllBeef kirjutas:Kas siis töesti keegi ei taha kaarti lugeda, ma kull loeks., aga saage aru, ka lugemisel on oma hind. See, kas tasutakse tööga (sest kõik, mis liigub, see kulub) või siis makstakse sulas
, tasuta lõunaid ei ole olemas (enamasti)
on ka kinnimakstud lõunad olemas