Burns kirjutas:Ega sa ei kurvastagi, Fordide konkurentsitu kiirus on samuti teada ja tuntud, nii et ma ei ole üldse pahane, et Soomes domineerivad Fordid.
Õnneks on unistada kõigil lubatud, kuid reaalsuses on poodiumil vaid S tähega autod.
Just poodiumil on ainult S tähega autod-Ford FieSta JWRC!
Nagu te ma arvan, et kõik aru saite siis ma ka niisama norisin (heas mõttes), sest ma arvan, et Soomes tuleb kõva andmine ja ennustada, kes seal võidab on võimatu, kuna häid, kiireid sõitjaid on palju. Aga edu teile kõigile igatahes. Ma loodan ka mingi aeg testidega alustada aga kui ma homme uue mängu saan siis ma ei oska arvata, palju mul selleks aega jääb. Muidugi, kui see mäng on nii lahja nagu räägitakse siis ma arvan, et ei ole pobleemi. Aga ma loodan siiamaani, et WRC5 on üpris mängitav.
Eks neid kes tahaksid soomes võita on palju. Nimesi nimetamata on seal kindlasti 6-7 sõitjat kes kõik on võimelised soomes võitma.
Edu kõigile Jyvaskyla teedel ja eks siis ole juba 12.11 näha, kes võitis ja kes mitte.
P.S Burns kui saad homme WRC5 siis anna palun teisipäeval teada kuidas on mäng. Prooi sõita meistrikaid äkki seal teistmoodi kui single rally ja rohkem katseid.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:P.S Burns kui saad homme WRC5 siis anna palun teisipäeval teada kuidas on mäng. Prooi sõita meistrikaid äkki seal teistmoodi kui single rally ja rohkem katseid.
Seda teen ma kohe kindlasti ja proovin ka meistrikaid sõita, ma tõesti loodan, et katseid ei ole ainult kolm. Nii, et pöidlad pihku
Juba kahetsen, et mul Soome vahele jääb. Olen seda Erry-ga pisut netis sõitnud ja äärmiselt hea/kiire/nauditava kruusaralliga on tegu. Aga keegi ju ei keela mul se kaasa töristada, seltskonna mõttes ja vahet pole, et punkte ei saa ?
Krusa kirjutas:Juba kahetsen, et mul Soome vahele jääb. Olen seda Erry-ga pisut netis sõitnud ja äärmiselt hea/kiire/nauditava kruusaralliga on tegu. Aga keegi ju ei keela mul se kaasa töristada, seltskonna mõttes ja vahet pole, et punkte ei saa ?
Burns, ma ootan ka pikkisilmi Su kommentaare
loomulikult sõida kaasa.ma kah ju matksin Kreekat ja üsnagi aeglaselt, et jäi pilk peale ka kenale maastikule
adi007 kirjutas:Tere!Strike kuule kas ma saaks sõita mingisuguses tiimis?
Oi tervitus.
Vanad konkurendid jälle välja ilmunud. Ikka saad. sõita, kui huvi on. Kas Suzukis või Citroenis arvan, et võiks sõita. Nendes meeskondades on 3 sõitjat teistes juba rohkem.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tore näha et rohkem liitub ja taasliitub meiega:D. Mida rohkem seda uhkem.
PS. Vaatasin tulemusi ja vaatan, et esimene ja kolmas ralli on olnud nagu Suzuki eesotsas ja teine ja neljas ralli 1.Ford 2.Citroen 3.Suzuki.
Suzukid võidavad stabiilsusega kardan