WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Ma arvan, et enne võiks ära oodata, et mida see WRC Evolved mäng endast kujutab ja siis vaadata mis saab. Et teeks selle JWRC hooaja lõpuni ja siis saab kombineerida mida tahes, kui see uus mäng tõesti alla igasugust arvestust on. Oma muljetest uue mängu kohta saan ma vast juba esmaspäeva õhtul kirjutada.
Diagnoos- Rallisõltlane
Sõidame ühe hooaja korraga. Pole mõtet hakata arutama enne kui hooaeg on läbi, et mida edasi. Selle aasta jõlude ajal lõppeb JWRC hooaeg ja eks siis saab arutada mis edasi jne...kiilakass kirjutas:kle miks ei voiks teha niie t paneks moned wrc rallid meie jwrc rallide hulka siis saaks rohkem soita või et teeks eesti ralli nii et paneks teiste riikide katsetest eesti ralli kokku.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Kahju teid kurvastada, aga pole midagi teha Suzud on lihtsalt soomes pagana kiired.Burns kirjutas:Mul sulle üks palve Fordi sõitjatele. Teeks nii, et hõivaks Soomes kõik poodiumi kohad. Noh, näitaks teistele koha kätte![]()
![]()
Siis kuuekesi hea poodiumil sampust pritsida. Aga ärge sellest teistele meeskondadele rääkige, see on meie väike saladus
![]()
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ega sa ei kurvastagi, Fordide konkurentsitu kiirus on samuti teada ja tuntud, nii et ma ei ole üldse pahane, et Soomes domineerivad Fordid.Strike kirjutas:Kahju teid kurvastada, aga pole midagi teha Suzud on lihtsalt soomes pagana kiired.Burns kirjutas:Mul sulle üks palve Fordi sõitjatele. Teeks nii, et hõivaks Soomes kõik poodiumi kohad. Noh, näitaks teistele koha kätte![]()
![]()
Siis kuuekesi hea poodiumil sampust pritsida. Aga ärge sellest teistele meeskondadele rääkige, see on meie väike saladus
![]()

Diagnoos- Rallisõltlane
Õnneks on unistada kõigil lubatud, kuid reaalsuses on poodiumil vaid S tähega autod.Burns kirjutas:Ega sa ei kurvastagi, Fordide konkurentsitu kiirus on samuti teada ja tuntud, nii et ma ei ole üldse pahane, et Soomes domineerivad Fordid.![]()
![]()
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Just poodiumil on ainult S tähega autod-Ford FieSta JWRC!Strike kirjutas:Õnneks on unistada kõigil lubatud, kuid reaalsuses on poodiumil vaid S tähega autod.Burns kirjutas:Ega sa ei kurvastagi, Fordide konkurentsitu kiirus on samuti teada ja tuntud, nii et ma ei ole üldse pahane, et Soomes domineerivad Fordid.![]()
![]()
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!