uhh nii hirmus on seda sms teha... info saitidel teinekord nii erinev, mõni oluline uudis jõuab vahel liiga hilja...
palun kirjutage, milliste sõitjate info on teie jaoks tähtis? ja mis pole nii tähtis, et seda sms-vormis toimetada ja saata?
ootan teie arvamusi
oleksite suureks abiks
Kui Markko sõidaks oleks tema nr.1.
Aga kui teda pole siis on minu jaoks tähtsad Grönholm, Rovanperä, Solberg, Galli, Sarrazin ja Aava.
Loeb pole üldse nii oluline aga esikolmik jälle on tähtis.
Beef kirjutas:Kui Markko sõidaks oleks tema nr.1.
Aga kui teda pole siis on minu jaoks tähtsad Grönholm, Rovanperä, Solberg, Galli, Sarrazin ja Aava.
Loeb pole üldse nii oluline aga esikolmik jälle on tähtis.
Kui tahad SMS teenust pakkuda, siis kõige tähtsam on saata ralli üldseis pärast katset, näiteks top 10 ja tähtsamad katkestamised koos põhjustega. Tähtsad on kõik kes on WRC autodega ja sõidavad top 15 aegu. Samuti Urmo tegemistest oleks hea infot saada.
Ma hea meelega kirjutaks rohkem sinna sms-i, aga seal ainult 160 tähemärki saab ära kasutada, et edastada top 4 või vahel top 5. Püüan seda maksimaalselt hästi teha. Ja mingi avarii puhul lisa sms ka käiku läheb.
Aga vahel ei õnnestu, sest ma nii roheline veel...
Siis ma leidsin selle foorumi ja olen teie kommentaaride jälgimisest abi saanud. Lihtsalt kuna mul alles teine kord toimetada seda sms-i, siis ma natuke pabistan. Esimene kord tegin seda siis, kui Park'iga see kurb õnnetus juhtus... siis oli väga paha ja kurb tunne, ja imelik oli inimestele saata seda sms-i...
Bossel jamad, Aaval jamad. Hea, et viimane katse- venitavad vast teenindusse ära. Kuigi Aaval tundub vist jälle rehv sodi olema ja selle vahetamises ta ju maailmameister javascript:emoticon(':P')
Ceccetini kaotab liidrile 0,7 sekki vähem kui tund.
Kui võtta kesmiseks kiiruseks üle saja km/h, siis niipalju oleks ta distantsiliselt maas. Kena vahe