Ma pakun et Tom võttis viimasel katsel rahulikult, lehvitas pealtvaatajatele, promos oma tiimi natuke, tuli viimasena katsel finisisse ja võitis ühe sajandikuga ralli.
Õnnitlused veelkord Tom ile hooaja ja karjääri esimese võidu puhul. Nüüd siis hooaeg poole peal ja järgmine ralli kõikide sõitjate hulgas alati oodatud Neste Rally Finland.
Samas on päris huvitav seik see, et hooaja esimesed neli rallit on võitnud kõik eri sõitjad. Strike, Burns, Aix, Tom. Samas on meeskondadest võite saavutanud vaid kaks meeskonda viiest. Suzuki (2) ja Ford (2).
Peugeoti meeskonnale ja Maikole võib kindalasti õnne soovida esimese SS võidu puhul. Tubli töö Maiko. Loodetavasti näeme sind õige pea ka poodiumil.
Edu kõigile testidel.
P.S Kui saabun täna tagasi hr.Jaak Maateni mälestus ürituselt Aravetelt lisan ka uued punktiseisud.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tom, õnnitlused sulle Kreeka ralli võidu puhul. Mul sulle üks palve ka ja teistele Fordi sõitjatele. Teeks nii, et hõivaks Soomes kõik poodiumi kohad. Noh, näitaks teistele koha kätte Siis kuuekesi hea poodiumil sampust pritsida. Aga ärge sellest teistele meeskondadele rääkige, see on meie väike saladus
Burns kirjutas:Tom, õnnitlused sulle Kreeka ralli võidu puhul. Mul sulle üks palve ka ja teistele Fordi sõitjatele. Teeks nii, et hõivaks Soomes kõik poodiumi kohad. Noh, näitaks teistele koha kätte Siis kuuekesi hea poodiumil sampust pritsida. Aga ärge sellest teistele meeskondadele rääkige, see on meie väike saladus
Burns kirjutas:Tom, õnnitlused sulle Kreeka ralli võidu puhul. Mul sulle üks palve ka ja teistele Fordi sõitjatele. Teeks nii, et hõivaks Soomes kõik poodiumi kohad. Noh, näitaks teistele koha kätte Siis kuuekesi hea poodiumil sampust pritsida. Aga ärge sellest teistele meeskondadele rääkige, see on meie väike saladus
ha haa ha soome on susuki meeste pärusmaa
Olen vait kui sukk. Strikelt ja Kambult ka ei tule piiksugi. Testime salaja.
Tom-ile palju õnne ja teretulemast rallivõitjate klubisse.