jussis kirjutas: kõik räägivad seadistusest ja mina olen see loll kes istub autosse ja hakkab sõitma ilma et ma midagi muudaks. sinna need sekundid ongi maetud ma arvan (loodan). midugi kui trenni teha ka ainult 1 kord siis vist ei piisa ka
Kui tahad võin soovitada mõningaid seadistusi:)
Kuis Sa just kurja ei taha siis loomulikust sest ma tõesti ei ole süvenenud nendesse võimalustesse. Olen siiamaani sõitnud rallit just for funina, kuid ükskord võiks ju ka asja tõsiseslt teha ja püüda teie tempos püsida ka kuidagi.
Oleksin sulle väga tänulik kreeka teede kuningas
jussis kirjutas: kõik räägivad seadistusest ja mina olen see loll kes istub autosse ja hakkab sõitma ilma et ma midagi muudaks. sinna need sekundid ongi maetud ma arvan (loodan). midugi kui trenni teha ka ainult 1 kord siis vist ei piisa ka
Kui tahad võin soovitada mõningaid seadistusi:)
Kuis Sa just kurja ei taha siis loomulikust sest ma tõesti ei ole süvenenud nendesse võimalustesse. Olen siiamaani sõitnud rallit just for funina, kuid ükskord võiks ju ka asja tõsiseslt teha ja püüda teie tempos püsida ka kuidagi.
Oleksin sulle väga tänulik kreeka teede kuningas
Miks ma peaks kurja tahtma . Ikkagi meeskonna sisene info kohe saadan sulle mis vähemalt mulle sobib, aga neid tuleb ka katsetada.
Väga üllatav, aga alguses olin ka 30 sekki aeglasem kui praegu aga seadistuses muutsin "midagi" ja vähendasin tugevalt alajuhitavust mis oli meeletu. Kõige rohkem sai harjutatud SS5 ja SS1 ka..
Kuigi homme veel üks katse siis esimeste hulgas ei muuda see enam midagi. Seega õnnilten kui meistrikate korraldaja Tomi karjääri esimese võidu puhul. Aastaid oled sa selle nimel pingutanud ja nüüd lõpuks siis on saabunud su tähetund. Õnne ja, et hoog oleks sama ka hooaja lõpus, ning järneval WRC hooajal.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Kuigi homme veel üks katse siis esimeste hulgas ei muuda see enam midagi. Seega õnnilten kui meistrikate korraldaja Tomi karjääri esimese võidu puhul. Aastaid oled sa selle nimel pingutanud ja nüüd lõpuks siis on saabunud su tähetund. Õnne ja, et hoog oleks sama ka hooaja lõpus, ning järneval WRC hooajal.
Tänud! Oli ka aeg tegelikult . See annab nüüd küll motivatsiooni trenni teha. Kord tasus ka suur trenn end kuhjaga ära.