Krusa kirjutas:Tom, teine katsevõit juba kurjama kiire oled Äkki isegi õnestub kuidagi see Suzude võimutsemine siin lõpetada ?
Mul läks SS2 metsa, ühes kurvis läksin ahneks. Ikka täitsa loll, muidu nii ei sõida aga võistlusel on vaja ju sorkida...
Ootasin et sellel katsel võitu ei tule, sest katse keskel suutsin pool spinni teha üpriski kiires osas(järjest kiired kurvid vasakule paremale) aga eks see ole 3 nädala trenni vili.Ega siin midagi kindlat pole Strike ainult 4 sekundi kaugusel ja üks katse ebaõnnestus mul (ei hakka ütlema missugune)
Nu tundub, et Tom on päris kõvasti seekord harjutanud. Hooaja esimene ralli ikkagi. Kas hooaja neljas ralli toob järjekordse uue võitja? See on positiivne,et hooaja seni peetud rallid on võitnud kõik eri sõitjad.
Loodan, et see kestab hooaja lõpuni. Samas saab selle ralliga juba pool hooaega sõidetud. Edu kõigile. Ise viibin puhkusel ja sellepärast ka hetkel postitab ajad Sparco.
P.S Tom sa oled kõigest 4 sek kaugusel watch out!!! :):)
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Nu tundub, et Tom on päris kõvasti seekord harjutanud. Hooaja esimene ralli ikkagi. Kas hooaja neljas ralli toob järjekordse uue võitja? See on positiivne,et hooaja seni peetud rallid on võitnud kõik eri sõitjad.
Loodan, et see kestab hooaja lõpuni. Samas saab selle ralliga juba pool hooaega sõidetud. Edu kõigile. Ise viibin puhkusel ja sellepärast ka hetkel postitab ajad Sparco.
P.S Tom sa oled kõigest 4 sek kaugusel watch out!!! :):)
Muidugi 4 sekki kaub siin sama kiiresti kui vesi kõrbest, aga loodan et tuled lähemale.
Küsiks ka paari asja:
Kuhu on jäänud Strike super ralli kokkuvõtted?-kui on jäänud ajapuuduse taha siis võiks keegi teine seda teha.
Ja kus on seltsimees Burns? Peaks olema ju Kreekas ka stardis oleks veelgi parem seis
Tom kirjutas:
Ja kus on seltsimees Burns? Peaks olema ju Kreekas ka stardis oleks veelgi parem seis
Tervitus!!!
Kõigepealt super ha töö Kreeka rallil ja loodan, et tood võidu Fordi talli. Mis puutub minusse siis on olnud kiired ajad ja lihtsalt ei jõudnud Kreekat ära sõita. Aga annan endast parima, et järgmisel rallil stardis olla ja kõva konkurentsi pakkuda.
Mul tuleb vist esimene ralli kus punkte ei saa Vahed lähevad suureks ja SS5 läks mul ikka täiega...
Mis kokkuvõtetest te räägite ? Ma loeks hea meelega neid ja aitaks ka kui sellest abi oleks
Igaljuhul ma toimetan juba Saksas ja püüan sealt ikka punkti ära tuua.
Krusa kirjutas:Mul tuleb vist esimene ralli kus punkte ei saa Vahed lähevad suureks ja SS5 läks mul ikka täiega...
Mis kokkuvõtetest te räägite ? Ma loeks hea meelega neid ja aitaks ka kui sellest abi oleks
Krusa kirjutas:Mul tuleb vist esimene ralli kus punkte ei saa Vahed lähevad suureks ja SS5 läks mul ikka täiega...
kõik räägivad seadistusest ja mina olen see loll kes istub autosse ja hakkab sõitma ilma et ma midagi muudaks. sinna need sekundid ongi maetud ma arvan (loodan). midugi kui trenni teha ka ainult 1 kord siis vist ei piisa ka
jussis kirjutas: kõik räägivad seadistusest ja mina olen see loll kes istub autosse ja hakkab sõitma ilma et ma midagi muudaks. sinna need sekundid ongi maetud ma arvan (loodan). midugi kui trenni teha ka ainult 1 kord siis vist ei piisa ka