jolev kirjutas:Jaanus, oskad sa öelda, kes seal pildil seda uut Focust testivad?
Oskan ikka, fotol testib Focust ametlik Fordi testipiloot Mark Higgins. Kuuldavasti saavad Gardemeister ja Kresta minimaalselt lühikese testi enne Austraaliat, et võimalikult vähe infot tulevasele tööandjale viia selle auto kohta.
Jaanus kirjutas:Kuuldavasti saavad Gardemeister ja Kresta minimaalselt lühikese testi enne Austraaliat, et võimalikult vähe infot tulevasele tööandjale viia selle auto kohta.
Kui see tõesti nii on, siis Markko koht Fordis hakkab igapäevaga tuunduma üha kindlam. Polegi enam ju kedagi suurt järgi: Loeb on eras, Garde siis ei tea kus ja Duvalgi on väga ebatõenäoline. Loodame, et saame siiski midagi enne Montet teada.
Ma arvan, et on tegemist siiski mingi testjuppidega.Minu mäletamist mööda oli 03 spec Focuse testidel stanged ja isegi tagatiib suht erinevad sellest, mis lõpuks autole külge kruviti.
Kui ma esimest korda seda 03 spec tastiautot piltidel nägin, siis tundus ikka väga õudne auto olevat.
06 spec auto peaks tulema ikkagi samasugune nagu oli näha Jyväskylas ja esialgsetel promopiltidel.
Karl kirjutas:Ma ütleks, et väliselt ei ole see uus auto eriti palju teistsugune kui praegune!
just minu mõte. Ei näe olulist erinevust. Esiots meenutab Hyundai Accenti mõnevõrra. Suhteliselt igav seega, loodetavasti aga kiire, Markkoga eesotsas loomulikult.
Oligi imelik, et nad sirget stanget seni kasutasid. Kumer oleks aerodünaamiliselt parem olnud.
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud