Esimene naisetapivõitja sa pole. Kakuke võitis varem kolm etappi järjestannmacher kirjutas:Ojeee, see oli küll ilus lõpp hooajale
Looda, et ma esimene naisetapivõitja
Till kartulis - Punktiseis
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
irw, meestel siis võitude jada motiveerib rohkem, kui naine näeb, et võidab koguaeg, siis valib uue alaKarmen kirjutas:Nojah, ma võitsin need lihtsalt. Mul oli kindel taktika:
ära iial pane paari tugevamaks Schumacherit ega Ferrarit. Ülejäänud panin tunde järgi.
Kahjuks motivatsioon kadus peale võitudejada

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- "till kartulis" expert
- Reactions: 0
- Kontakt:
päris pikaks on see kolmapäev veninudRudiTurbo kirjutas:Ennustuste Ennustaja ei ole kuhugi kuivanud, põhjus, mix Ma ei hakanud neid peale igat etappi kokku lööma oli see, et Erki koguaeg hilines ja mina ei viicinud jälgida koguaeg, täna veel vaja õppida ja homme ka vist, kolmapäeva õhtul teen ära arvatavasti.

-
- "till kartulis" expert
- Reactions: 0
- Kontakt:
Sel hooajal võiks Till-Kartulis ennustamisse üks muudatus sisse tulla.
Nimelt õige vastuse eest saaks pluss punkte ning vale vastuse korral kaotaks panustatud punktide arvu.
Ehk siis ühe etapiga oleks võimalik teenida max 66 punkti ning samas võib sama arvuga miinusesse jääda. Parima ja halvima ennustuse vahe oleks 132 punkti. Nii oleks konkurentsis ka need mängijad, kellel pole võimalik igat etappi ennustada.
Nimelt õige vastuse eest saaks pluss punkte ning vale vastuse korral kaotaks panustatud punktide arvu.
Ehk siis ühe etapiga oleks võimalik teenida max 66 punkti ning samas võib sama arvuga miinusesse jääda. Parima ja halvima ennustuse vahe oleks 132 punkti. Nii oleks konkurentsis ka need mängijad, kellel pole võimalik igat etappi ennustada.