Pildid ja videod Saaremaa Rallylt (2005)
Pildid ja videod Saaremaa Rallylt (2005)
Tere austatud rallifännid. Kuna järjekordne Saaremaa Rally on seljataga siis oleks õige aeg oma filmitud ja fotografeeritud materjali teistelegi jagada. Huviga ootan faile või linke, eriti autost nr. 127. Kõige toredam oleks aga kui Te kõik oma materjali siia üles paneksite. Siis saaksid võimalikud paljud inimesed asjast ülevaate. Andke teada mis lindile jäi... Ette tänades, Ander, ekipaazi nr. 127 juht. 

piltidega on millegipärast raske jah - nii palju fotokaid ja kaameraid pole vist näinudki - tundus, et Saaremaal oli neid veelgi rohkem kui EOS'il oli - samas netis pilte pole. Ma ei räägi niipalju Saaremaa rallist mille pilte pole ilmselt kõik inimesed jõudnud veel fotokatest arvutitesse tõsta kuivõrd üldiselt.
Lugupeetud piltnikud - tehke palun sõitjatele rõõmu ja laadige ikka rohkesti pilte internetti - sõitjad ju (loodetavasti) tegid teile rõõmu sõitmisega...
Lugupeetud piltnikud - tehke palun sõitjatele rõõmu ja laadige ikka rohkesti pilte internetti - sõitjad ju (loodetavasti) tegid teile rõõmu sõitmisega...
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Õige sõitjad ju selle tsirkuse tegelikult korraldavad,et teil ikka miskit vaadata oleks.Igati vaffa oleks kui oma pilte ka teistega jägaksiteEraisik kirjutas:piltidega on millegipärast raske jah - nii palju fotokaid ja kaameraid pole vist näinudki - tundus, et Saaremaal oli neid veelgi rohkem kui EOS'il oli - samas netis pilte pole. Ma ei räägi niipalju Saaremaa rallist mille pilte pole ilmselt kõik inimesed jõudnud veel fotokatest arvutitesse tõsta kuivõrd üldiselt.
Aitäh Sulle igatahesumm kirjutas:Kus krt seda videot oli aega teha, vaja oli ju sind sealt kraavist kätte saada

Leidsin oma kaamerast kasutala "station" tema autost kaks lõiku. Tuli välja selline http://www.zone.ee/eeroj/ sealt siis "Kõrge - Treffner Saaremaal" Hetkel veel on 3 kaamera jäädvustused kaheksalt eri kohalt arvutis ja oleks võimalik üht-teist otsida ja kokku panna. Ei garanteeri midagi, aga kui huvi on siis andke teada.
Pikemalt juttu rally.ee foorumis "Eesti rallide videole jäädvustamine". Esimese ürituse kokkuvõte hetkel torus (FTP server) üleval.
Pikemalt juttu rally.ee foorumis "Eesti rallide videole jäädvustamine". Esimese ürituse kokkuvõte hetkel torus (FTP server) üleval.
Tundub küllAfka kirjutas:Ma pakuks välja,et sellel vidjol on hoopis vennad Turjad

Viilo-Tuusist on ka kahel korral ja panen ka selle esimesel võimalusel samasse ülesse. Neil ka miski sinisetriibuline, aga ehk sai õige.
Algmaterjal juba sellists oludes vilets ja sinna zone.ee jaoks on fail tehtud võimalikult väikeseks. Seega kvaliteet on nagu ta on, kahjuks. Mõtlesin, et E7 klassist on siiani kõige suurem huvi ja torus olevas "kokkuvõttes" pole seda klassi just eriti palju. Kui on soovi siis võiksin teha E7 kõik kulgemised suurema ja kvaliteetsema faili ja samuti torusse lasta, kes muudmoodi ei saa.
Või on äkki kellelgi koduleht, kuhu saa suurema faili riputada? Siis saaks selle sinna kõigile näha riputada. Samamoodi nagu N2 AsariRacingu lehel. Samas seal oleks jällegi sama minimaalne kvaliteet nagu mul praegu zone.ee's.
On olemas sellised lehed nagu:
www.yousendit.com - 7 päeva üleval, max suurus 1GB ja kunagi oli 25 alla laadimist
www.rapidshare.de - kuni 50Mb'sed failid
www.filefront.com - max suurus 1GB, üleslaadimsi aeg ei tohiks ületada 10 tundi
www.yousendit.com - 7 päeva üleval, max suurus 1GB ja kunagi oli 25 alla laadimist
www.rapidshare.de - kuni 50Mb'sed failid
www.filefront.com - max suurus 1GB, üleslaadimsi aeg ei tohiks ületada 10 tundi
"Come on, you can see more than that"
-
Vahest on ka miski lõikReimal/Reimal sõidusteeroj kirjutas:Leidsin oma kaamerast kasutala "station" tema autost kaks lõiku. Tuli välja selline http://www.zone.ee/eeroj/ sealt siis "Kõrge - Treffner Saaremaal" Hetkel veel on 3 kaamera jäädvustused kaheksalt eri kohalt arvutis ja oleks võimalik üht-teist otsida ja kokku panna. Ei garanteeri midagi, aga kui huvi on siis andke teada.
Suured tänud, et lätlaste lk. kätte näitasid. Tõsi ta on, et seal meie sõit peal. Sellise nurga alt vaadates ei oleks nagu tohtinud välja minna aga looduses on asjad nats teisti. Järgmine kord olen targem...umm kirjutas:Station: see kuidas sa kraavi eksisid on ilusasti videona www.autosports.lv

-
kala pilte netis küll on mõned leidunud ja need mul arvutisse kah tõmmatud ja ma arvan et sa isegi needsamad üles leidnud kus helistad ja kapega plaani peate jnekala kirjutas:oli mõni inimene fotoaparaadi või filmimasinaga ka selles kohas Kõljala peal kus meie (müürsepp/haug) katuse keerasime? Oleks huvitatud!

aga videotest oleks isegi huvitatud