Esiteks tubli Markko!Mida võib veel tahta,kui teda jätkamas näha
Jah siis võikski tahta,et Markko Fordi Grönu kõrvale!Pesukotis said ju igati positiivselt hakkama,siis miks mitte Fordis.
marko/ford oli pöhimötteliselt sama köva kombinatsioon kui loeb/citroen
ainult et ford ei pidanud vastu.
mina kyll sooviks näha grönholm vs. märtin fordis
ahmed kirjutas:marko/ford oli pöhimötteliselt sama köva kombinatsioon kui loeb/citroen
ainult et ford ei pidanud vastu.
mina kyll sooviks näha grönholm vs. märtin fordis
ei taha küll eriti spekuleerida, aga ma usun, et mm hakkab bosset kottima sellise setupi puhul.
ei saa jätta mainimata, et Märtin Fordis oleks isiklikult mulle parim variant. Damn, ma ostsin endale isegi Focuse, kuna Märtin just selle autoga rallitas!
Samas olen nõus nendega, kes ütlevad, et tuleval aastal peaks Mitsu arvestatav jõud olema. Tõusud ja mõõnad käivad ikka vaheldumisi, nüüdseks on Mitsu juba küllalt kaua kehvikute tasandil sõitnud, viimane aeg tuhast tõusta ja nüüd on sellel tiimil ka tõeliselt head väljavaated seda teha.
Et siis pöidlad pihku - Märtini ja WRC pärast üldse, et FIA kuldkuplid midagi väga mõistusevastast välja ei mõtleks
>
0
Elupõline Markko Märtini austaja!
WRC Markkoga oli elustiil, armastus ja hobi.
Väga raske otsustada milline on etem variant.
Mitsu on nagu näha, ilmselt tõusulainel, samuti on neil kogemusi passiivdifritega.
Fordi kasuks aga räägib tuttav keskkond ja tugev tiimikaaslane. Ford 06 erineb 04-st kindlasti vähem kui 02 03-st, rääkimata Pesu 307-st.
>
0
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud