Ei ole midagi suurt seal muudetud peale kere. Uuendatud masina füüsika on samuti. Pole proovinud ja ei tea.
Selle uue auto koha epalt on ennemgi nii olnud. Oled arenenud Mitte masin.
LISA:
Vahe peal on RBR radade tegemises väike progress toimunud.
On olemas Neste Rally Finland Kuoho katse GPS info ja mingi esialgne 3d mudel on ka juba valmsi tehtud.
Mingit kiiret läbi murret veel ei tasu oodata.
Ma ei saa aru, miks teha mitut Eesti meistrivõistlust? Kui siin: http://rhstudio.pri.ee/rbr/ juba on korralikud võistlused ja järgmisest hooajast peaks tulema ka uued reeglid ja ka rohkem võistlusi st. asi läheb veel põnevamaks!
Kes veel ei tea, siis tegemisel on veel palju uusi autosid: Ford Focus 2001, 2002, 2003, Citroen C2 JWRC, Group B autod jne.
ega keegi N-grupi masinatele miskit mõistlikku setup'i pole leidnud/välja töötanud? kui WRC masinaga saab veel default setupiga ka sõita, kui viitsida veidi vaeva näha, siis N grupi masinat on peale hüppeid ja igasugu künkaid/auke täeisti võimatu kontrollida.
Ma ise sihuke kaan, et ei viitsi masina setupiga tegeleda - ma ainult kihutaks
tere! mul selling lugu et mäng sai installitud jne ja näitab videod ära ja siis lööb sellise asja ette: Error Loading HedgeHog
error creating pixelShaders/General/CarGlassInternal.pso
lada05k kirjutas:tere! mul selling lugu et mäng sai installitud jne ja näitab videod ära ja siis lööb sellise asja ette: Error Loading HedgeHog
error creating pixelShaders/General/CarGlassInternal.pso
kas keegi oskab aidata?
Piraat Kui jahh siis võib ta igasuguseid muresid sul tekitada,mõned failid puudu vms.
Tuleb ikka originaal osta
Nüüd on lõpuks ometi ka Ford Focus WRC saadaval Richard Burns Rally mängule. Kahjuks on tegemist küll 2001 Sainzi Monte autoga, oleks lootnud näha 2003 spec autot Juhitavuselt on auto väga hea ja stabiilne, kahjuks küll natuke aeglasem kui Peugeot, vähemalt sisetunde järgi. Loodame, et peagi tehakse ka Markko Märtini Fordi skin
Jaanus,
Ford Focus spec 02, 03 ja 05 on tegemisel.
2002 aasta mudel tuleb välja koos 2002 aasta WRC mod'iga.
Ja peale selle peaks varsti tulema paar N rühma masinat (EVO 7 ja 8) ning varem tuli välja juba Fiat Punto S1600 Abarth.
Nüüd on saadaval ka esimene Märtini Focus. Tegemist on sinise RS kirjadega Akropolise ralli autoga aastast 2002. Väga ilus auto ja soovitan kindlasti tõmmata.