jussis kirjutas:Kui ma vaatan oma tulemusi siis on see lihtsalt masendav, kuid samas ei ole ma WRC 4ga 1600 autodega peaaegu kunagi sõitnud. Nüüd kus olen harjutanud on tulemused -15 sekki katsel paremad, nii et kallid kihutajad Kreekas annan teile lahingu vähemalt sellise et ei kaota 20 sekki katsele:). Ok hakkan siis trenni tegema ja loodan olla mingisuguseski konkurentsis teiega. Edu kõigile
Seda on hea kuulda, et sa ka jälle asja tõsiselt käsile võtad ja hakkad taas "lammutama".
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kõik räägivad kreekast juba. Olen kyll väike sõnavõtja,kuid ütlen siiski;kreeka mulle kohe väga meeldib ja ilma lahingutta ei pääse sealt keegi.Mul kreekas väike eelis ka,sest käisin kreeka etappi kohapeal vaatamas.Nii,et hoidke alt Sidrunid tulevad täiega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samas ei saa mainimatta jätta,et kui keegi tahab peale Soomet mõnda etappi veel kohapeale vaatama minna siis kreekat ei soovita kuna katsed kõik mägedes ja sittagi ei näe võrreldes soomega
Krusa kirjutas:Kurb kohe vaadata kuidas sidrunid iga katsega langevad.
Aix, kas sa mõnel katsel eksisid ka ? Või lasid kõik põhjaajad ?
Ei ole need põhjad. SS4 oli ja vist ka SS 2
ma ei mäleta praegu, aga suht ühte auku küll. Neid sai nii palju sõidetud, et
vahed olid kuni sek siia sinna.
SS3 ju kaotasin Strikele.
tulemused üleval....õnne Ralli esikolmikule ja eriti võijale Aix-ile, kes üle pika aja võidurõõmu sai maitsta. Samuti olid tublid ka Citroeni piloodid-mõlemad punktidel
Suured suured õnnitlused aixile Itaalia ralli võidu puhul(kahju, et sa Fordis ei sõida)
Ise olen väga õnnelik, et 5. koht tuli, eriti et viimasel katsel 4. aeg, sest see katse ei tulnud eriti hästi välja.
Õnnitlused aixile ja kogu Suzuki meeskonnale super sõidu eest. Tahaks kiita ka kogu Fordi meeskonda(eriti djmaddogi) heade tulemuste eest ja usun, et Suzuki ei saa nii kerget võitu Kreekas.
Õnnitlused Aixile õnnestunud sõidu ja Sardiinia ralli võidu puhul. Samuti kiidan kogu Suzu meeskonda kelle siis selle hooajal esimest korda õnnestus hõivata kogu poodium. SUPER töö. Saime jällegi veidi edumaad Sitika ja Fordi eest tootjate tabelis. Edu kõigile Kreeka testides ja rallil. Nagu kuulda on siis ühineb meie meistrikatega ka Kreekas üks Hispaanlane. Vaatame siis kuidas ta hakkama saab ja mis aegu sõitma hakkab.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P