Plaanis on osta selline rool http://www.clubic.com/photo/00033572.jpg
On kellelgi kogemusi selle rooliga?Kuidas üldse rooliga mängida on,kas sõit paraneb tunduvalt.
>
0
Viimati muutis Apollo, 11 Okt 2005, 20:48, muudetud 1 kord kokku.
Elus armastatakse sind kaks korda-sündides ja surres.
Mänguks siiaamaani olnud CMR4 ja kohe soetan CMR5.
Kui ükskord rooli proovitud saab siis cmr3 pidavat rooliga just hea mängida olema.Kahjuks RBR arvuti ei võimalda.
>
0
Kumb parem on millel tugevam force feedback või natuke nõrgkem.Poes proovisin seda mida plaanin osta ja teist mis oli 1000 krooni odavam.odavamal oli roolitagused käiguvahetus lülitid väiksed ja kergemini liikus samuti.
>
0
heh... väga raske küsimus.
Endal on Logitech Wingman RacingForce - olen suht rahul, kuna seni pole probleeme olnud. Samas kahtlen, et see just parim on. MOMO't on paljud kiitnud.
Endal on Thrustmaster Nascar Pro Digital 2.Nascarit ei soovita seset see on mlu olnud aasta aega ja käigikang käib nagu lambajalg ja käsipidur murdus ka veel ära niiet.Aga ise arvan et võta Gt rool.
Ära nüüd närvitse. Kõik ei ole roolimehed. Mina näit. lasen puldiga...
On ka muid kohti kust infot hankida. Vaata arvutimängu tubadesse ja suhtle sealsete inimestega. Äkki on abiks
heh, ma ei närvitsegi, lihtsalt mõtlesin et siin kõik nii asjatundjad, vähemalt jutu järgi. Ma ei ole eriline netis tuuritaja see on leht mida ma loen ja nii......... ühesõnaga mugav olen. Aga egas midagi loomulikult leian koha kus mind aidatakse ja kust mulle vajalik info kätte tuleb.
Nu ei tea ausalt öeldes, ei oska öelda, Mulle isiklikult ei meeldi DFP disain , kuigi pole kunagi proovinud seda. Momo Racing mulle meeldib, kuid pedaalid hakkavad mul juba neljandal roolil katki minema. Aga kui mingi megamängur nagu mina pole, siis need pedaalid peavad küll.
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net