2006. aasta tiimide koosseisud
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Kas rallifoorum on loodud ainult teatud isikutele - või võivad siin ka teised inimesed käia?? Teema "Märtin jätkab järgmisel aastal" tõi vähemalt minule sära silmadesse ja ma soovisin seda ka teiste fännidega jagada. Kahjuks panite Te selle teema koheselt lukku. Kõik seda foorumit külastavad inimesed ei ole ju Teie foorumi fännid? Kindlasti satub siia hulgaliselt "lihtsaid" rallifänne kes üritavad võimalikult kiiresti hankida igasugust infot. Paraku on (veel hetkel) raske seostada Markko Märtini jätkamist puudutavat teemat teemaga "2006. aasta tiimide koosseisud.".
Tänud adminnile, kes taastas sära minu silmis. Nähes millise kiirusega suletakse teemad, mis sisaldavad pisikest kriitikat Teie foorumi suunas.
Ok. tegelikult ei tasuks seda kirja kriitikana võtta ja selle asemel et ära kustutada võiksid hoopis vastata minu küsimustele.
Kõigi rahvuste rallifännid ühinegem!
Tänud adminnile, kes taastas sära minu silmis. Nähes millise kiirusega suletakse teemad, mis sisaldavad pisikest kriitikat Teie foorumi suunas.
Ok. tegelikult ei tasuks seda kirja kriitikana võtta ja selle asemel et ära kustutada võiksid hoopis vastata minu küsimustele.
Kõigi rahvuste rallifännid ühinegem!
Markko poolt igati õige otsus jätta see hooeg sinna paika ja alustada uuel hooajal puhta lehega. Kuhu ta täpsemalt maandub selgub vast üsna varsti. Jah, küllap see Ford või Mitsu on. Minu isiklik eelistus ja unistus, tulise Mitsu fännina, oleks ilmselgelt Mitsubishi. Ise küsimus on nüüd kindlasti nende kahe auto omavaheline konkurentsi võime. Usun, et tulevat hooaega silmas pidades võib aegsasti võtta Mitsubishit, kui tugevat jõudu. Elame-näeme.
-
...aga lepingujärgselt on Markko kindlasti peugeotiga hooaja lõpuni seotud nii et unustagem igasugused muuauto testimised ja esmalt siiski Markkole rahulikku kosumist ja jõudu-jaksu õigetele otsustele ning looomulikult minu egoistliku(kuigi usun et meid on tuhandeid kaasaelajaid-fänne) soovina: et Markko 2006 WRC MMil osaleks hea autoga ja sobiva kaardilugejaga!
Markko on seotud Pesukoti lepinguga ka järgmiseks aastaks. Enne Beefiga juhtunut oli juttu, et kui s*****i läheb tuleb tal järgmine hooaeg nii ehk naa vahele jääda - leping selline. Grönu sai ilmselt kokkuleppele või siis maksis Ford midagi kinni.
Aga eks ootame ja vaatame. Arvan, et mees istub veel WRC rooli ja rõõmustab meid veel mitme aasta vältel. Andke talle aega.
Aga eks ootame ja vaatame. Arvan, et mees istub veel WRC rooli ja rõõmustab meid veel mitme aasta vältel. Andke talle aega.
-
- Hooaja Rallivõlur
Üritan selgitada. Kui sa nüüd loogiliselt mõtled, siis on suht selge, et Markko tahab jätkata. Vaata autospordi ajalugu. Enamik mehi on peale räigeid avariisid tahtnud jätkata. Iseasi, kes kuipalju seda suutnud on. Seda Õhtulehe artiklit ei võta mina mitte mingiks allikaks. Kogu küsimuste suunitlus on see, et see sama sõnum Turnerilt välja pressida.Kolin kirjutas:PS: Kajakas1 mõtle nüüd natuke loogiliselt.aix kirjutas:No teame ju. Teame seda, et Markko tahab jätkata. See on nagu kõige tähtsam. Küll see team ka leitakse.kajakas1 kirjutas:No muidugi ta ta tahab. Aga kust te välja loete, et ta ka naaseb nagu pealkirjas. Üks asi on tahta ja teine asi seda teostada..... Aga kõik oleneb ikkagi Markkost ja temast ei tea me suurt midagi.![]()
Kui juba Markko tahab tagasi tulla siis on see igati hea märk. Nii sama ei oleks Turner seda välja öelnud. Ning kui Markko ei taha tagasi tulla siis ei ole ju Turner-il mõtet tühja karata ja sebida udu umbes. Asjal on positiivne mekk küljes.
Lisan oluslise lõigu: Härra Turner, kas me võime kirjutada, et Märtin naaseb tuleval hooajal?
«Jah, ta tahab naasta. Tahab leida hea kaardilugeja, tugeva meeskonna, võita rallisid ja tulla kunagi Michael Parki auks maailmameistriks.»
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Jah seda võib võtta nii ja naa. Sellega lõpp vaidlemisel.kajakas1 kirjutas:Üritan selgitada. Kui sa nüüd loogiliselt mõtled, siis on suht selge, et Markko tahab jätkata. Vaata autospordi ajalugu. Enamik mehi on peale räigeid avariisid tahtnud jätkata. Iseasi, kes kuipalju seda suutnud on. Seda Õhtulehe artiklit ei võta mina mitte mingiks allikaks. Kogu küsimuste suunitlus on see, et see sama sõnum Turnerilt välja pressida.Kolin kirjutas:PS: Kajakas1 mõtle nüüd natuke loogiliselt.aix kirjutas: No teame ju. Teame seda, et Markko tahab jätkata. See on nagu kõige tähtsam. Küll see team ka leitakse.![]()
Kui juba Markko tahab tagasi tulla siis on see igati hea märk. Nii sama ei oleks Turner seda välja öelnud. Ning kui Markko ei taha tagasi tulla siis ei ole ju Turner-il mõtet tühja karata ja sebida udu umbes. Asjal on positiivne mekk küljes.
Lisan oluslise lõigu: Härra Turner, kas me võime kirjutada, et Märtin naaseb tuleval hooajal?
«Jah, ta tahab naasta. Tahab leida hea kaardilugeja, tugeva meeskonna, võita rallisid ja tulla kunagi Michael Parki auks maailmameistriks.»

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Jah, meie, siinsete foorumlaste kohustus on antud hetkel jääda läbinisti positiivsekteks ja heita pilk tulevikku. Olen kindel, et see selle tulevikku vaatava pilgu ette jääb ka Markko ja WRC.
Pole mõtet seda eestlasikku pessimismi külvata. Just nüüd tuleb meil kõigil üles näidata ülimat optimismi ja lootust, et kõik sujub ilusti ja Markko on saabuval hooajal uuesti me kõigi silme ees täies lahingvalmiduses.
Pole mõtet seda eestlasikku pessimismi külvata. Just nüüd tuleb meil kõigil üles näidata ülimat optimismi ja lootust, et kõik sujub ilusti ja Markko on saabuval hooajal uuesti me kõigi silme ees täies lahingvalmiduses.
-
Bosse ei olegi väga kindlalt Fordi esisõitja!!!
http://www.postimees.ee/131005/esileht/sport/179903.php
http://www.postimees.ee/131005/esileht/sport/179903.php