Laseme Beef'i vabaks enam mitte halades ja nuttes
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
Lihtsalt tahtsin öelda et kui kahju mul on et Michael Park surnud on. Polegi nendesse viimastesse teemadesse midagi kirjutanud.Ja ei saanud pangaülekannet ka teha. Ja siis ma mõtlesin, et kirjutan kõik südamelt ära. Muidu võis mlje jääda et ma ei hooli ültse sellest mis juhtus. Et ma olen lihtsalt mingi 6. klassi tatt kellele meeldib wrc4 mängida. Ja juba kolmandat korda kaastundeavaldused Markkole ja Michaeli perele.Isiklikult loodan, et Märtin jätkab oma rallikarjääri.
mina ka ei saa videolinki lahti...
--> You don't have permission to access /stanis/rally/A_tribute_to_beef_and_markko_by_Barre.avi on this server.
Proovisin heaga, proovisin halvaga, isegi kavalusega, aga ei kasu mingit... kuna ma olen eelkõige ikkagi rallifriik, mitte IT-friik, siis ei oska ma edasi midagi teha.
--> You don't have permission to access /stanis/rally/A_tribute_to_beef_and_markko_by_Barre.avi on this server.
Proovisin heaga, proovisin halvaga, isegi kavalusega, aga ei kasu mingit... kuna ma olen eelkõige ikkagi rallifriik, mitte IT-friik, siis ei oska ma edasi midagi teha.

Elupõline Markko Märtini austaja!
WRC Markkoga oli elustiil, armastus ja hobi.
-In memoriam Michael & Richard-
WRC Markkoga oli elustiil, armastus ja hobi.
-In memoriam Michael & Richard-
-
- Rallifoorum 24/7
see
video ka www.aegmaha.com üleval,see oliverki video.parimates või peab nägema iga tahes midagi sellist ja vasakul pool seal tabelis
-
- "till kartulis" expert
- Kontakt:
mõtleb seda esimest videot siin:Beef kirjutas:ma ei saa aru mida ma siin vaatama peaksin
http://www.aegmaha.com/?pp=top&kuu=5&aasta=2006
-
- Rallifoorum 24/7
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Michael Park'i haud
Tere kõigile! Sattusin Inglismaal sinna kanti, kuhu Park on maetud - Much Marcle külake- ja otsustasin kõikide foorumlaste nimel ühe kimbu ta hauale viia. Siin väike pilt ka meenutuseks: album_pic.php?pic_id=3114
Viimati muutis STI, 30 Aug 2006, 15:42, muudetud 1 kord kokku.
-
- Diagnoos: rallisõltlane