Sony Playstation PS2, PS3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Sony Playstation PS2, PS3
Kas on keegi kes mänginud/mängib wrc4 võrgus ?
Nimelt mure selline, et kõik on ühendatud, aga küsib vastavasisulist(vajaminev ps2 mälukaart muidu olemas) kaarti või "network"plaati.
Mängu endaga pld kaasas küll midagi. :?
Nimelt mure selline, et kõik on ühendatud, aga küsib vastavasisulist(vajaminev ps2 mälukaart muidu olemas) kaarti või "network"plaati.
Mängu endaga pld kaasas küll midagi. :?
Just hakkasin seda sama küsimust küsima WRC4 teema all, aga näe sõber jõudis ette.
Nimelt tal probleem järgnev, et ostis uue PS2 õhukese millel võrguadapter juba olemas sees, kuid ei saa kuidagi online mänguna tööle. Mäletan, et keegi siin kunagi kutsus mind sõitma võrku, äkki keegi oskab seletada algusest lõpuni iga liigutuse kuidas see online süsteem tööle hakkab?
Loodame ASAP vastusele, kuna olen juba kinnituse saanud, et kui see mees oma mängu tööle saab ostab veel üks tüüp mängu ja meil järgmise hooaj meistrikateks kaks uut konkurenti olemas.
Tänud juba ette,
Strike
Nimelt tal probleem järgnev, et ostis uue PS2 õhukese millel võrguadapter juba olemas sees, kuid ei saa kuidagi online mänguna tööle. Mäletan, et keegi siin kunagi kutsus mind sõitma võrku, äkki keegi oskab seletada algusest lõpuni iga liigutuse kuidas see online süsteem tööle hakkab?
Loodame ASAP vastusele, kuna olen juba kinnituse saanud, et kui see mees oma mängu tööle saab ostab veel üks tüüp mängu ja meil järgmise hooaj meistrikateks kaks uut konkurenti olemas.
Tänud juba ette,
Strike
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Olen nüüd pea kuu lammutanud elioni ja ehitusmeestega, et see mäng võrgus käima saada, aga hetkel tundub, et mu mäng on vigane. Lihtsalt ei võta võrku taha. Kõik on tehtud nii nagu manualis. Paraleelselt proovisime ka ühte teist PS2 võrku ühendada ja õnnestus. Järgmine samm on maaletooja juurde... jonnakus sureb viimasena
Tänud kõigile kes kaasa mõtlesid.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Täna käisin PSi maaletooja "Andrico" juures. Kulus 1tund, et aru saada mis toimub. Tulemus: WRC4 plaadil puudub võrgu konf. mida PS2 tahab võrgus mängimiseks saada. Kui eelnevalt ei ole mõne teise mänguplaadiga seda tehtud ja salvestatud kaardile, siis võrku ei pääse! Tekkis küsimus, et milleks Sony enda mängudega nii teeb ? Seega võtsime ühe EA Games plaadi millel oli sammuti "netplay" ja tegime kaadrile konfi ära ja siis alles õnnestus võrku pääseda. Huhhh
ja see kõik on saavutatud rohkem kui 1kuuga. Kahjuks sealt edasi ei pääsenud, kuna Sony-l on oma Central Station kus WRC4 võrgus mängitakse, muidugi puudusid juurdepääsu koodid ja need saab omakorda internetist Central Station-ist ! Seega "WRC4 netplay saaga" jätkub.... seni kuni saab 
Selle aja jooksul on mul kodus käinud kaks korda elion, üks kord elektrik ja nibin-abin oleks ehitahja juba seina sisse augu teinud... Uskumatu...

Selle aja jooksul on mul kodus käinud kaks korda elion, üks kord elektrik ja nibin-abin oleks ehitahja juba seina sisse augu teinud... Uskumatu...
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
TASEKrusa kirjutas:Selle aja jooksul on mul kodus käinud kaks korda elion, üks kord elektrik ja nibin-abin oleks ehitahja juba seina sisse augu teinud... Uskumatu...

Igatahes tegi sinu tekst mul tänase päeva palju paremaks.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Head kaasaelajad
pean Teile rõõmuga teatama, et see lõputu saaga on jõudnud sinna kuhi pidigi! Ise ka ei usu, aga eile õhtul sisenesin õhukese PS2 ja WRC4-ga edukalt võrku
Muidugi kõik see tuli peale seda kui olin 30min.rääkinud Inglismaal asuva PSi "careline"-ga. Aru maisaa miks see sihuke tri..er peab olema, aga veendusin, et asi on seda 2kuulist jantimist väärt 
Kui kellegil kunagi sama teemalisi probleeme, siis aitan meeleldi

Kui kellegil kunagi sama teemalisi probleeme, siis aitan meeleldi

muidu üks STRIKE nimeline on seal registreerunud aga tal on 0 punkti ja Mixa Jalonen on ka seal vahest läbi astunud.Paaril korral sai temaga chattida ja üsna kibe käsi on rallirajalStrike kirjutas:Nii pea kui endale ka võrguka sebin ja saan seadistaud olen ka teiega koos seal lammutamas. Ainus asi on see, et ei tea millal ma selle sebin endale.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Kui Sul vanem PS2(paksem), siis pead hankima võrguadapteri. Selle võrguadapteriga on plaat kaasas.kiilakass kirjutas:kle kui see konsooluiga see plaadi värk aga kus seda plaati siis saada voib voi plju see maksab...
Viimati muutis Krusa, 11 Okt 2005, 09:37, muudetud 1 kord kokku.
Regasin ennast juba PS lehel ära ja sain aru jah, et Strike juba registreerund. Minu kasutaja nimi saab olema seal RFStrike. Loodan, et juba u 3 nädala pärast vms olen teiega seal online koos lammutamas. Teeks siis seal RF toa ja sõidaks võidu jwrc tulevaste rallide katseid. Hea koos trenni teha.erry kirjutas:muidu üks STRIKE nimeline on seal registreerunud aga tal on 0 punkti ja Mixa Jalonen on ka seal vahest läbi astunud.Paaril korral sai temaga chattida ja üsna kibe käsi on rallirajal
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P