WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Sardiinia sõidetud ja ajad saadetud. Ei tulnud nii häsit välja kui lootsin. Poodiumist ei unista, aga mõnest punktist ära ei ütleks
SS4&5 suutsin ainsatel katsetel oma top10 tabelis 4-ks tulla. Ülejäänud katsed suuri apse ei teinud a'la teelt väljasõit jne, aga pisemaid jagus.
Sparco, kahjuks me sind asendada veel ei suuda. Citroeni tiim oli Itaalias igati tasemel ja suuremaid probleeme ei esinenud.

Sparco, kahjuks me sind asendada veel ei suuda. Citroeni tiim oli Itaalias igati tasemel ja suuremaid probleeme ei esinenud.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Sardiinia ralli siis kiiruga sõidetud ja saatsin ajad tund aega hiljem. Ma ei tea kas sellel nüüd järgneb trahvisekundid ka või aga ega ausalt öelda vahet polegi, kuna nii nässu pole mul ükski ralli veel läinud. Kommentaarid on liigsed ja eks see paistab homsetest aegadest välja ka. Kuna töö kõrvalt oli tegemist nii palju ja väsinust peast kiiruga sõites ei tulnud kohe absoluudselt midagi välja. Paistab, et seekord peab djmaddog või Tom Fordi au kaitsma. Aga edu kõigile

Diagnoos- Rallisõltlane
Sardiiniaga tõesti nüüd ühelpool.Mina igatahes jäin rahule va. yx katse kus olex võinud olla parem aeg oma lolli apsaka tõttu.Riske ei võtnud ja kõik läx normaalselt nagu peab minema ilma riske võtmata.Palju punne tuleb oleneb loomulikult juba teistest.Paraku selline on lihtsalt minu tase,kuigi ma arvan et see tase polegi kõige hullem arvestades seda,et olen ainult natuke üle kuu seda mängu omanud.Vanadel kaladel ju palju kergem sõitta(katsed kõik peas)Aga pole hullu homsest hakkame juba Kreeka katseid pähe õppima ja loodan et ega need poodiumi kohad ka väga kaugel ei ole.Tuleb lihtsalt palju harjutada
Edu siis kõikidele kaashulludele,sest teistmoodi meid vist nimetada ei saa

Edu siis kõikidele kaashulludele,sest teistmoodi meid vist nimetada ei saa

Tõsiselt hea meel on Aixi üle kes sai hooaja esimese katsevõidu ja kindlasti ei jää see tal viimaseks. Loodetavasti jätkub sama tempo kuni lõpuni ja miks mitte unistada koguni Suzude kolmikvõidust?:) Konkurentidele see ju kindasti meeldiks. OK ok ma ei nori varsti saan pexa ka
Huvitav kuhu on kadunud Tarmo? Samuti jättis sõitmata ralli Ants Kints ja Kolin. Uue tulijana pidi ajad saatma ka Kiilakass kuid aegu pole saabunud.
Eks siis homme näis mida SS2 kaasa toob.

Huvitav kuhu on kadunud Tarmo? Samuti jättis sõitmata ralli Ants Kints ja Kolin. Uue tulijana pidi ajad saatma ka Kiilakass kuid aegu pole saabunud.
Eks siis homme näis mida SS2 kaasa toob.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Vaatasin SS1 aegasi ja mul on hea meel, et ei saatnud aegu ära. Kuna kaotus oleks olnud juba esimese katsega üle 40 sekki.
Sõistin ka vastu aeda nii, et mootor kohe kottis ja rehv katki. Seega RETIRED SS2 alguses.
Selle võid ülesse panna. Unustasin selle sulle saata.
Mitte kuidagi ei saa selle pisikese junnuga hakkama. Liiga palju ei taha nagu maha pidurdada, et mitte kurvikiiruses kaotada ja nii need vead tulevad.

Mitte kuidagi ei saa selle pisikese junnuga hakkama. Liiga palju ei taha nagu maha pidurdada, et mitte kurvikiiruses kaotada ja nii need vead tulevad.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Olenemata sellest kui kehv sõit välja tuleb võiks ajad ju ikka ära saata. Mõnikord on punkte võimalus saada ka siis kui näiteks pole kõige kiirem, kuid osavõtjaid vähe. Oleksid u enda taseme ka teada saanud kus sa hetkel oled ja kuhu poole püüelda.kiilakass kirjutas:mul tuli väga halb sõit...
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P