Tuleb keskenduda kolmanda koha hoidmisele, sest 36 punktist vahet enam tagasi ühe etappiga ei tee. Seega koha parandust kindlasti ei tule kuid allapoole võib kukkuda küll. Kuna mul on Jaanusega seis väga pingeline vahe ainult 5 punkti.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Arvutasin kokku ka iga ennustaja etapi keskmise. RudiTurbo võinuks ikka igal etapil nt osaleda ja... tabel
Järgmisel hooajal võiks see mäng olla nii, et õigesti vastatud paari eest saab pluss punkte ning valesti arvatud paari eest võetakse punkte maha. Nii saaks igalt etapilt koguda maksimaalselt 55 punkti ning sama summa punkte võib ka maha mängida. Ehk siis ühe etapiga võib vahe mõne ennustaja väheneda/suureneda kokku 110 punkti. See lubaks mõne etapi ka vahele jätta, igal etapil osalemine poleks nii tähtis nagu praegu... Kõikidel pole ju alati võimalus arvuti taha mõnel nädalavahetusel tulla...
sziim kirjutas: Järgmisel hooajal võiks see mäng olla nii, et õigesti vastatud paari eest saab pluss punkte ning valesti arvatud paari eest võetakse punkte maha. Nii saaks igalt etapilt koguda maksimaalselt 55 punkti ning sama summa punkte võib ka maha mängida. Ehk siis ühe etapiga võib vahe mõne ennustaja väheneda/suureneda kokku 110 punkti. See lubaks mõne etapi ka vahele jätta, igal etapil osalemine poleks nii tähtis nagu praegu... Kõikidel pole ju alati võimalus arvuti taha mõnel nädalavahetusel tulla...
Iseenesest hea mõte, muudaks huvitavamaks. Samas keegi võib nii rebida pikalt eest ära.
Päris hea mõte tegelt, mõni etapp võib ohtlikuks saada siiski, kes teab, vb lähevad kõik miinustesse ja võidab mingi vend, kes hooaja jooxul ei ennustab ühe korra
Aga jah, ununes lihtsalt kahel korral ennustus teha ja vaatasingi, et keskmine on vist mul enamvähem parim, aga nu mis teha
Ex järgmine aasta jälle
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Praegu tänu sellele on RudiTurbol keskmine nii kõrge, et ta on kaks etappi vähem ennustatud. Vaata meestel nagu Wacho ja Ob1968 neil ju ka keskimine väga kõrge aga nad on ennustanud ka väga vähe. Seega ma eriti ei usu, et Rudil oleks see keskmine väga kõrgeks kujunenud. Kuid mine tea. Piisab kui üks etapp aja taha läheb siis kohe keskmine punkti summa kukub kolinal allapoole. Need kes on ennustanud kõik etappid neil tuleb see keskmine hinne täpselt järjestikku vastavalt kogu punkti summale aga piisab kui üks etapp on vahelt ära see tõstab ju kohe keskmist hinnet. Kui sa oleks arvutanud nii, et löönud ka sisse null etappid siis ei oleks se keskmine midagi nii suur. Seega oleks Rudi keskmine hinne olnud 27,73 tehing 527 / 19 = 27,73
Ma ei tea kuidas sa selle keskmise arvutasid aga mina saan küll teised numbrid. Võibolla arvutan mina valesti.
NT: Sziimu kogusumma hooaja lõpus on 583 seega teen tehingu 583 jagan 19-ga sest täpselt nii palju etappe ju oli ning vastuse saan sellise, et keskmine punkti summa oli iga etappi kohta Sziimul 30,68
Aga tegelt ega vahet ei ole see ei mõjuta ju enam midagi. Loodan, et keegi ei vihastanud mu pika ja segase teksti pärast. Ma ei taha vinguda lihtsalt panin kirja oma arvamuse.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
See ei lähe küll teemasse aga Siiski RudiTurbo mäng Ennustuste ennustaja on kuidagi kokku kuivanud. Soov oleks teada kes siis oli kahe ennustus mängu peale kõige kõvem käpp.
>
0
Ennustuste Ennustaja ei ole kuhugi kuivanud, põhjus, mix Ma ei hakanud neid peale igat etappi kokku lööma oli see, et Erki koguaeg hilines ja mina ei viicinud jälgida koguaeg, täna veel vaja õppida ja homme ka vist, kolmapäeva õhtul teen ära arvatavasti.
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net