Mul tekkis selline küsimus, kas kellegil on äkki juhuslikult olemas VHS või DVD peal kas siis ETV, K2 või Eurospordi poolt näidatud WRC rallide kokkuvõtteid? Aastatest alates 1999 - 2005
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Eks ma ürita jõudu mööda asjaga tegeleda. Ning kui asi juba liigub eks ma anna sulle MSN-is teada. Kindlasti lähitulevikus hakkan tõsisemalt sellega jamama.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Eks ma ürita jõudu mööda asjaga tegeleda. Ning kui asi juba liigub eks ma anna sulle MSN-is teada. Kindlasti lähitulevikus hakkan tõsisemalt sellega jamama.
Kolin äkki sa arvestad siis minuga ka, kuna oleks suur soov neid plaate oamada.
Olen pidev rallide jälgija. Mul VHS peal 2001-2004, 2005 k.a. igast etapist kokkuvõte plus 2000-2004 aasta kokkuvõtted. tegelikult alates sellest ajast kui Märtin tehase meeskonnas sõitma hakkas. Momendil on käsil ettevalmistus ümber digitaliseerimiseks.
margu206 kirjutas:Olen pidev rallide jälgija. Mul VHS peal 2001-2004, 2005 k.a. igast etapist kokkuvõte plus 2000-2004 aasta kokkuvõtted. tegelikult alates sellest ajast kui Märtin tehase meeskonnas sõitma hakkas. Momendil on käsil ettevalmistus ümber digitaliseerimiseks.
Kui selline võimalus oleks, et saaksid neid mulle laenata või mulle dvd peale need kõik kokkuvõtted teha oleks väga tänulik. Loomulikult seda kõike väikse tasu eest.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
margu206 kirjutas:Olen pidev rallide jälgija. Mul VHS peal 2001-2004, 2005 k.a. igast etapist kokkuvõte plus 2000-2004 aasta kokkuvõtted. tegelikult alates sellest ajast kui Märtin tehase meeskonnas sõitma hakkas. Momendil on käsil ettevalmistus ümber digitaliseerimiseks.
Oleksin ka huviline, mõistagi hüvitaksin vaeva.
>
0
Mis stress, sõit nagu sõit ikka, ainult stopper pannakse käima!
Mul on ka hetkel oma VHs-i kogu ümber laskmine dvd-de peale, materjali on alates 1994 aastast(EMV, MM jm.). Vanade kassetide kvaliteet jätab muidugi soovida. Kui lõpuks kõik dvd-de peal, siis jäävad need kassetid üle, kel huvi andke teada, mingi sümboolse summa eest annan ära
See on juba midagi tõsist. Lubasin naisele, et jätan suure teleka talle ja ostan endale eraldi pisikese teleri ainult "Kalev Spordi" vaatamiseks. Nädalaga pean ainult korda ajama Elionis mitme teleka vaatamise. Veel ei tea mis laps selle peale ütleb.
Selline programm ajab suu vett jooksma ja mitte ainult motospordi osas
uhhuu - tuleb vist kahh kiirelt telekate paiknemise üle tubades aru pidama hakata - esialgne kava on paljutõotav!
kaits kas sul tütar või, et pead lapse arvamist arutlema?