WRC4

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas kambu »

2-5 kohani ikka kõva andmine :D Burnsi jätame selles sõidus võitjaks, kes on järgmised :?: 8) Ei leia head seadistust Italias.Kõige suuremat muret teeb alajuhitavus.Krt. olen igasugu variante proovinud :D :D :D aga seda õiget tulemust ei ole ..(veel) 8)
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kambu »

kas keegi oskab öelda millal PS 3 välja tuleb.mul endal vana ps2 ja ei tahaks kohe mitte adapteri peale raha kulutada :? õhukest ps2 ka pole mõtet muretseda kuna kolmas versioon peaks millalgi välja tulema.Eks ma ootan veel
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

kambu kirjutas:kas keegi oskab öelda millal PS 3 välja tuleb.mul endal vana ps2 ja ei tahaks kohe mitte adapteri peale raha kulutada :? õhukest ps2 ka pole mõtet muretseda kuna kolmas versioon peaks millalgi välja tulema.Eks ma ootan veel
Kambu, pead veel 1a. ootama, kahjuks. Nii ütles maaletooja :( Seepärast ma omale õhukese hankisingi.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

SS5, Burns läheb oma teed... Kui ta nüüd rattaid kaota, siis on ta Mehhiko võitnud. Tublisti sõidetud :) Aga kes on teine/kolmas ? Allpool on vist kõik otsutatud ?
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Ma tõesti ei tea kes mis koha saab. :)
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Strike kirjutas:Ma tõesti ei tea kes mis koha saab. :)
Strike, :D teadagi. See oli niisma küsivalt küsitud, et mis teised arvavad :D
Strike
Moderaator
Moderaator

Krusaga siin arutasime veidi mängude värki ja tekitaks foorumise sellise küsimuse. Paljudel on olemas hetkel JWRC osavõtjatest vähemalt WRC3 kui isegi mitte 2?

Endal on olemas WRC 2,3,4.

Küsimus sellepärast, et kui tõesti on see WRC5 jutt tõsi, et seal ainult 3 katset per ralli siis on väga mage meistrikaid korraldada ja rallisi. Siis peaks hakkama kombineerima erinevatest mängudest kokku katseid. Näit ala WRC3 esimene päev 6 katset, WRC4 tein6 katset ja siis viimane päev oleks WRC5 ja 3 katset. Siis saaks vähemalt kokku 15 katset ja oi kus seal oleks põnevust alles. Selles mõttes, et kui siin 6 katsega vb suudame veel puhtalt sõita, aga mängude sõidustiil on erinev ja siis hakkaks alles nalja saama kes kiiremini kohaneb jne...
Igaljuhul vat selline mõte tekkis.

Ootan vastukaja.

Michael Park R.I.P
Burns
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Burns »

Mul endal ka WRC 2,3,4 olemas ja täiesti nõus. Aga loodame ikka WRC 5 parimat ja kohe mitte ei tahaks uskuda seda kolme katse juttu.
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator

Mingi aeg üritasin siin proovida Soome rallit kus wrc2,3,4 katsed olid sees. Lõpuks sõitsime ainult mina ja Ants Kints. Lahe oli igaljuhul jus sellepärast, et 3 pikka päeva ja kokku 24 katsete ja aegade üldaeg tuli lõpuks tundides see oli lahe. Sellised mängud võiks olla. Ja kui ei ole tuleb ise asi põnevamaks teha.

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:Mingi aeg üritasin siin proovida Soome rallit kus wrc2,3,4 katsed olid sees. Lõpuks sõitsime ainult mina ja Ants Kints. Lahe oli igaljuhul jus sellepärast, et 3 pikka päeva ja kokku 24 katsete ja aegade üldaeg tuli lõpuks tundides see oli lahe. Sellised mängud võiks olla. Ja kui ei ole tuleb ise asi põnevamaks teha.
No ma vist üritasin ka seda sõita. Või siis sõitsin, aga ei saatnud aegasid millegi pärast. Igaljuhul on mul olemas WRC - WRC4, ehk siis neli mängu ja endiselt kiidan mõtte heaks.
Strike
Moderaator
Moderaator

Vahelduseks võiks siis mingi aeg proovida JWRC vahele sõita näiteks mõne ralli mis nendes mängudes. Ise mõtlesin näiteks Saksamaad. WRCII Saksamaa öised katsed olid ikka klass omaette.

Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Kahjuks pean tõdema, et mul on selle WRC4ga niipalju avastamist ja JWRCga rassimist, et lihtsalt ei jõuaks. Ühe korra läbi sõita ja siis mäng seisma panna ka nagu ei tahaks. Ootan Evolved ära ja siis otsutan milline võtta :) Loodan, et see evolvedi kolme katse jutt on sellepärast, et raskemad lihtslt kinni jne. Aga, eks näis. Pisut vaja veel oodata. Hetkel ju keegi seda mängu näinud ei ole ?
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

No me saame seal Evolved-is ju kombineeritud rallid teha. Monte ja Rootsi koos ajabki paremuse veidi sassi... ja siis kuus katset ka :)
Strike
Moderaator
Moderaator

Arvan, et kui evolves tõesti 3 katset siis ei jää muud üle kui head wrc4 kasutada ka edasi. See siis tähendaks, et tuleks kokku 9 katselised rallid. Rallide ühendamine oleks veidi kahtlane. Siis jääks hooaeg jälle liiga lühikeseks kõigest 8 rallit.

Michael Park R.I.P
djmaddog
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas djmaddog »

endal olemas WRC, WRC3 ja WRC4

ma arvan et peax ennem evolvedi ära ootama ja siis vaatab mis teeb.enam ei pea ju kaua ootama
RIP Michael Park
erry
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas erry »

djmaddog kirjutas:endal olemas WRC, WRC3 ja WRC4

ma arvan et peax ennem evolvedi ära ootama ja siis vaatab mis teeb.enam ei pea ju kaua ootama
krt., ei jaksa enam kannatada mil evolved välja tuleb
:? aga tegelt peax ikka ära ootama uue teema ja alles siis vaatax millise variandi teeme :roll:
endal on WRC3-4 varsti WRC5 :lol:
veel üx mõte kui kellegil on üle WRC-WRC2 siis ostaks mingi norm. raha eest ära :roll:
djmaddog
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas djmaddog »

õnnitlen meeskonnakaaslast võidu puhul :)
RIP Michael Park
Burns

Postitus Postitas Burns »

djmaddog kirjutas:õnnitlen meeskonnakaaslast võidu puhul :)
Suured tänud :lol: :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator

Õnnitlused Burnsile hooaja esimese võidu puhul. Teen omalt poolt kõik, et Sardiinias sul see ralli nii kerge ei tunduks. :)
Lisasin ka punktid ja kõik muu vajaliku. Punktiseis on päris huvitab ja pingeline peale kahte rallit. Kiidan ka oma meeskonna kaaslasi, kes Mehhikos igati tublit sõitu tegid. Kiitus punktide eest mida Suzukile tõite.
Kohtumiseni Sardiinias.

Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

SALUT BURNS :)
Burns on Mehhikos kõva päehkel, äkki järmine hooaeg õnnestub kellegil ?
Tubli tegu, kuigi kohati tekib küsimus, et kas see tõesti on võimalik ja sooviks scriini ? Võimalik, et olen ainus kukla kraapia, sel juhul las jääda :)
Vasta