WRC4

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Burns
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0

Postitus Postitas Burns »

kambu kirjutas:
Strike kirjutas:Huvitav kuidas Kait ja Burns ennast tunnevad enne SS3 ?:)
ega neil kerge ei ole :D Burns on vait nagu hiir sest see on ju tema lemmik ralli :D ja kaotada ei taha ta seal :lol: eks me üritame talle pinget pakkuda kuni lõpuni 8) endal tunne et poodiumi koht tuleb vist ära anda :roll:
Piiks piiks :D :D :D :D
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

:D piiksub ainult.... eks homne saab põnev olema.
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

ma isegi ei oska piiksuda.Mina igatahes kiiremini seda rallit sõitta ei oska kui ma seekord sõitsin. kaks viimast katsed olex võinud paremad olla,aga see on rally ja midagi teha ei ole.Poodiumile loodan igatahes pääseda,aga mine tea
Burns

Mina arvan, et otsustavaks saavad siin SS4 ja SS5- pikad katsed. Mina suutsin nendest peaaegu maximumi võtta aga mine tea mis aegu teised konkurendid sõitnud on.
Plaanis on võrguadapter ka lähiajal ära osta ja siis saab juba võrgu kaudu võidu sõita proovida.
Igatahes ootan põnevusega juba homse katse aegasi.
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Burns, siis saame koos Erry-ga seal lammutada ja omavahel võistlusi teha. Strike lubas ka, et kohe hangib, siis on meid juba 4 ja me siin praegu ootame Kaiti pinni inglismaalt, et saaks juba sõitma hakata, nii võiks ju selle sõtmise võrkku üle viia ? :D seal on see asi hoopis põnevam ! Kui ikka näed reaalselt mis moodi konkurent sinust mööda sõidab või siis välja lendab :D :D
SS3 jäin oma parimale ajale 5sekki alla ja kui aus olla, siis ple seda katset pea kunagi täiuslikult läbinud...
SS4&SS5 on äärmislelt keerukad ja eksimis võimalusi täis katsed. Arvan, et seal jagatakse ka poodiumikohad :)
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Täitsa hea rahulik on iga hommik aegu üles visata ja üldse mitte närveldada :) Ise ju ei pea sellel rallil osalema. Täna alustan tõsiselt Sardiinia teste.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Burns

Krusa kirjutas:Burns, siis saame koos Erry-ga seal lammutada ja omavahel võistlusi teha. Strike lubas ka, et kohe hangib, siis on meid juba 4 ja me siin praegu ootame Kaiti pinni inglismaalt, et saaks juba sõitma hakata, nii võiks ju selle sõtmise võrkku üle viia ? :D seal on see asi hoopis põnevam ! Kui ikka näed reaalselt mis moodi konkurent sinust mööda sõidab või siis välja lendab :D :D
SS3 jäin oma parimale ajale 5sekki alla ja kui aus olla, siis ple seda katset pea kunagi täiuslikult läbinud...
SS4&SS5 on äärmislelt keerukad ja eksimis võimalusi täis katsed. Arvan, et seal jagatakse ka poodiumikohad :)
Tundub, et suutsin suht normaalselt katse läbida. Üks küsimus. Kui ma nüüd võrgus sõidan, kas see pilt tuleb ikka telekasse või on arvuti ekraani pealt kõik näha. Anna andeks kui tuli selline loll küsimus.
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Burns, ikka kõik käib telekas :) Arvutis on vaja end ära registreerida.
Strike
Moderaator
Moderaator

Endiselt ootan Tarmo poolt kinnitust millise ralli ta vahele jätab.

Michael Park R.I.P
Burns

Ootan juba põnevusega homse katse aegasi, sest need ju pikad katsed ja esimesed mehed ikka veel mitte väga suurte vahedega, nii et nendel katsetel on kõik võimalik. :lol: :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
erry
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas erry »

Krusa kirjutas:Burns, ikka kõik käib telekas :) Arvutis on vaja end ära registreerida.
Burnsil on vanem pleikar ja ta peab adaptori ostma.Koos adaptoriga tuleb kaasa plaat, millel on õpetus ja sealtkaudu ta registreerib ennast ära ka.
pin kood saadetakse talle Inglismaalt ca 45 päeva pärast
Burns

erry kirjutas:
Krusa kirjutas:Burns, ikka kõik käib telekas :) Arvutis on vaja end ära registreerida.
Burnsil on vanem pleikar ja ta peab adaptori ostma.Koos adaptoriga tuleb kaasa plaat, millel on õpetus ja sealtkaudu ta registreerib ennast ära ka.
Päris keeruline värk tundub!!!!!!
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Burns kirjutas:
erry kirjutas:
Päris keeruline värk tundub!!!!!!
On jah keeruline, aga on seda jamamist väärt.
Mul tuli 2nädalaga pinkood.
Burns, kui Sul abi on vaja, siis me Erryga võime sind aidata. Meil see tee juba käidud ja mis sa seal ikka jalgratast leiutad :)
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Kait, vaatan, et Sardiinias peame tehase punktide eest väljas olema kuna Sparco jätab selle vahele. Seega hoidke alt ROHELISED tulevad :D
Burns

Krusa kirjutas:
On jah keeruline, aga on seda jamamist väärt.
Mul tuli 2nädalaga pinkood.
Burns, kui Sul abi on vaja, siis me Erryga võime sind aidata. Meil see tee juba käidud ja mis sa seal ikka jalgratast leiutad :)
Tänud ja eks ma annan siis teada kui mul see adapter ostetud on. Ma arvan, et ma selle järgmine nädal teoks ka teen.
Aga kuidas teleka ekraanil see sõit siis välja näeb-kas ma näen seal siis teid ka ja kas me tuiskame siis koos rajale. Või mismoodi. Te juba kindlasti mõtlete, et mis ajuhiiglasega teil tegemist on :D :D :D aga ma tõesti ei ole sellise asjaga kunagi kokkupuutunud.
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Burns, jutt on pikk, aga loodan, et saad aru :)
Sisened Central Station-isse oma koodidega kus näed hetkel online-is olevaid mängiaid, tubasid kus sõitmine käib + veel igasugu mudru(siin ei hakka kõike üles lugema, läheb keeruliseks).
Toa tegia võib olla kes iganes kes, siis valib mis ralli katset seal toas sõidetakse. Kahjuks saab sõita ainlt katseid eraldi. Veel saab valida mis masinaklass, oskustase e.ranking. Ranking antakse vastavalt punktidele mida saab ainult võisteldes, punkte antakse MM süsteemis. Veel kui kaua seal toas sõidetakse, kas 20, 30, 40, 60min. Stardi vahet saab sammuti valida kas 10, 20 ja 30seki tagant. Kui juba toas ollakse, siis seal näed "counterit" näit. iga 20seki tagant saad startida, nii eraldi kui koos. Koos minek on eriti lahe kus näed teise auto varju, tema kohal nimi ja see siis jääb sinust maha(ka netis saad taha vaadata, et kaugel ta on :) ) või läheb ees. Enne starti näed sõitja rahvust ja kui on selle raja läbinud juba, siis ka parimat aega ja paremus järjestust. Kui toa aeg läbi, siis vaadatakse mis ajaga keegi katse läbi on sõitnud ja jagatakse punktid. Ja siis järgmine sõit :)
Loodan, et said mingi pildi ette ?
Burns

Krusa, suured tänud!!!! Pilt on kohe asjast palju selgem. :lol: :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Burns kirjutas:Krusa, suured tänud!!!! Pilt on kohe asjast palju selgem. :lol: :lol: :lol:
Hakkas meeldima ?
Strike
Moderaator
Moderaator

Krt mehed ärge jamage! Kui palju veel sellest räägite ostan ma ka selle oktoobris ära :)

Michael Park R.I.P
Burns

Krusa kirjutas:
Burns kirjutas:Krusa, suured tänud!!!! Pilt on kohe asjast palju selgem. :lol: :lol: :lol:
Hakkas meeldima ?
Oooooooooooo jaaaaaaaaaaaa...See asi võib päris lahe ja sõltuvust tekitav olla. Iseasi mis minu tüdruk sellest arvab :D :D :D, sest ma arvan, et siis ma PS-i tagant enam ära ei tule. Andsin juba tööle ka puhkuse avalduse sisse :lol: :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
Vasta