WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Samas võid ju läbi ikka sõita ja loota, et äkki kellegil ebaõnnestus ja koos trahvisekunditega saad veel viimased punktid. Mõtle igaljuhul.maiko kirjutas:niih kahjux minul j22b siis ajad ka saatmata sest pole harjutada üldse saanud õppida palju nüüd üks väike nädal ja itaaliaks harjutan kõvasti ja pakun kõva lahingu
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Ära loodagi Aix, et sul ainukesena kiire on. Ei lase me midagi sul seal puhata ja kergelt võtta. Meeskond on andnud kindla käsu, et hooaja ühel rallil pead sa kindlasti olema poodiumil ja võitma meeskonnale ka katseid.aix kirjutas:Pean kurbusega tõdema, et minust on saamas harrastussõitja. Harjutamisega on probleeme. Aega pole olnud, võibolla tuleb edaspidi. Seega olulist konkurentsi ma ei suuda pakkuda. Aga õnneks on suki sukil Strike ja Kambu, niiet teised teamid värisege.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
See kõlas ähvardusenaStrike kirjutas:Ära loodagi Aix, et sul ainukesena kiire on. Ei lase me midagi sul seal puhata ja kergelt võtta. Meeskond on andnud kindla käsu, et hooaja ühel rallil pead sa kindlasti olema poodiumil ja võitma meeskonnale ka katseid.aix kirjutas:Pean kurbusega tõdema, et minust on saamas harrastussõitja. Harjutamisega on probleeme. Aega pole olnud, võibolla tuleb edaspidi. Seega olulist konkurentsi ma ei suuda pakkuda. Aga õnneks on suki sukil Strike ja Kambu, niiet teised teamid värisege.

Ärge tekitage minus pingeid, nagu tekitati Duvalile. Siian on tõesti kiire olnud
ja sead lendavad ja ilm on kole jne, aga hetke seis näitab aja suhtes paranemise tendentsi. Lootus oli Mehhikos näidata kuidas Luukas õlut teeb, kuna see ralli mulle meeldib, aga välja tuli nii nagu alati. Mis seal ikka pean ikka ja jälle lubadusi andma.

See mitte ei kõlanud ähvardusena vaid oligi ähvardus mr.Duvalaix kirjutas:See kõlas ähvardusena![]()
Ärge tekitage minus pingeid, nagu tekitati Duvalile. Siian on tõesti kiire olnud
ja sead lendavad ja ilm on kole jne, aga hetke seis näitab aja suhtes paranemise tendentsi. Lootus oli Mehhikos näidata kuidas Luukas õlut teeb, kuna see ralli mulle meeldib, aga välja tuli nii nagu alati. Mis seal ikka pean ikka ja jälle lubadusi andma.

Loodan, et ikka seda aega tekib sul ja saad harjutada Sardiiniaks ja ega sulle asfaldi rallid ka pole väga vastukarva olnud. Seega mis teeks kui näiteks Saksamaal plaaniks Suzude kolmikvõitu ?:):)
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Ei tea mis mis meie tiimi esisõitjaga küll lahti on!
Juba teist rallit viimasel kohal, kuhu Kolini kiirus on kadunud!?
Ise olen küll jah, harjumuspärasel kohal aga kui sõitu sõitsin olin juba suht väsinud ja üsna palju vigu tegin terve ralli vältel.
Kaitiga olin ka võrgus koos ja juba seal nägin mehe kiirust nii, et arvata oligi et sealt tuleb kõva andmine

Ise olen küll jah, harjumuspärasel kohal aga kui sõitu sõitsin olin juba suht väsinud ja üsna palju vigu tegin terve ralli vältel.
Kaitiga olin ka võrgus koos ja juba seal nägin mehe kiirust nii, et arvata oligi et sealt tuleb kõva andmine
Seda minagi imestasin, et kuhu on kadunud Kolini kiirus. Loodame, et pole tegu selle sündroomiga, et WRCga harjunud ja väiksema autoga enam ei tule see kiire sõit välja.erry kirjutas:Ei tea mis mis meie tiimi esisõitjaga küll lahti on!Juba teist rallit viimasel kohal, kuhu Kolini kiirus on kadunud!?
Loodame, et tulevastel rallidel näeme Kolinit harjumuspärastel kohtadel, ehk siis võitlemas poodiumi kohtade eest.
No ja kui mitte varem siis Soomes peaks küll Kolin konkurentsi pakkuma kõigile. Edu igaljuhul nii Kolinile kui ka kõikidele teiste meeskonna pilootidele. Loodame, et tuleb sama põnev hooaeg kui äsja lõppenud WRC hooaeg.
Igaljuhul tõsiselt head meelt teevad mulle kodanikud Kait ja Krusa kelle kiirus on muljetavaldav.
Mis mul muud nendele meestele soovida jääb kui, et veel veidi kiirust ja ongi need võidud tulemas. GO GO GO !!!!!!
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
siit saad vastuse oma küsimuseleBurns kirjutas:Üks küsimus-ega keegi ei tea palju see võrgu adapter PS2 maksab???
http://www.helitroop.ee/?m=prod&w=show&id=140334
Tundub, et rallil on moodustumas neli põnevat seltskonda. 1.Kait -Burns põhimõtteliselt peale kahte sõidetud katset on vahe olematu. 2. Kambu, Sparco, Ants Kints vahe liidritega vaid 4-6 sek ja omavahel -2 sek. 3. Krusa, Aix, Erry jagavad omavahel viimaseid punktikohti ja 4. Kolin, Djmaddog üritavad võidelda veel ennast punktikohale.
Igaljuhul minu poolt kõige rohkem edu Kambule ja Aixile. Hetkel siis Suzule tulemas sellelt rallilt 8 lisapunkti. Loodame, et see kestab kuni lõpuni
Igaljuhul minu poolt kõige rohkem edu Kambule ja Aixile. Hetkel siis Suzule tulemas sellelt rallilt 8 lisapunkti. Loodame, et see kestab kuni lõpuni

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P