Michael Parki matusetalitus
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
kohe kohe annan ka omapoolse panuse, on mõeldamatu, et ma ei saa kuidagi oma toetust avaldada...
Aga mul on mõned küsimused.
1) Kui iga inimene toetab ettevõtmist 100 EEKiga, siis tõenäoliselt pole väga suur probleem 1070 kroonise pärja saatmiseks. Kas aga oleks võimalik tellida InterFlorast spetsiaalne pärg, mis oleks veidi suurem? Ma ei usu, et asi raha taha jääks? Eesti fännidelt peaks tulema sama suur pärg, nagu on meie armastus ja austus Michaeli vastu!
2) Kas koos pärjaga organiseeritakse ka midagi kaardi sarnast, kuhu saavad kirja kõik pärja saatmises osalenute nimed? Lihtsalt eesnimed, aga siis oleks pärg vähemalt konkreetne, mitte anonüümsete eestlaste saadetud?
Kuis tundub?
1) Kui iga inimene toetab ettevõtmist 100 EEKiga, siis tõenäoliselt pole väga suur probleem 1070 kroonise pärja saatmiseks. Kas aga oleks võimalik tellida InterFlorast spetsiaalne pärg, mis oleks veidi suurem? Ma ei usu, et asi raha taha jääks? Eesti fännidelt peaks tulema sama suur pärg, nagu on meie armastus ja austus Michaeli vastu!
2) Kas koos pärjaga organiseeritakse ka midagi kaardi sarnast, kuhu saavad kirja kõik pärja saatmises osalenute nimed? Lihtsalt eesnimed, aga siis oleks pärg vähemalt konkreetne, mitte anonüümsete eestlaste saadetud?
Kuis tundub?
Elupõline Markko Märtini austaja!
WRC Markkoga oli elustiil, armastus ja hobi.
-In memoriam Michael & Richard-
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
ansib kirjutas:kohe kohe annan ka omapoolse panuse, on mõeldamatu, et ma ei saa kuidagi oma toetust avaldada...
1) Kui iga inimene toetab ettevõtmist 100 EEKiga, siis tõenäoliselt pole väga suur probleem 1070 kroonise pärja saatmiseks. Kas aga poleks võimalik tellida InterFlorast spetsiaalne pärg, mis oleks veidi suurem? Ma ei usu, et asi raha taha ei jääks? Eesti fännidelt peaks tulema sama suur pärg, nagu on meie armastus ja austus Michaeli vastu!
Kuis tundub?
Nimede kohta ütleks seda,et võiks just Panna "Fans From Estonia",sest nimed ei ütleks mitte midagi seal kaardil.Kui mingi kaart ikka orgunnitakse?
Kui suur see pärg on üldse siis?
Varsti panen ka oma 100 kroonise panuse.
Timo, ka minupoolne panus on tehtud. Kui veel vaja, küsi. Michaeli heaks pole mul rahast küll kahju.
Nimede küsimuse tõstatasin seetõttu, et kuigi igale poole tuli peale õnnetust palju kaastundeavaldusi, avaldasid pea pooled inimesed kaastunnet kellelegi Markole.... kuidagi paha tunne on, et hetkel liigituvad nii need 'pühapäevafännid' kui ka tõsised asjaarmastajad ühtselt 'eesti rallifänniks'.
Loomulikult peaks pärja/kaardi põhisõnum olema 'Eesti rallifännidelt', kuid tahaksin väga näha seal ka nende inimeste nimesid, kes tõepoolest avaldavad viimset austust Michaelile rohkemaga kui kommentaar Delfis.
Nimede küsimuse tõstatasin seetõttu, et kuigi igale poole tuli peale õnnetust palju kaastundeavaldusi, avaldasid pea pooled inimesed kaastunnet kellelegi Markole.... kuidagi paha tunne on, et hetkel liigituvad nii need 'pühapäevafännid' kui ka tõsised asjaarmastajad ühtselt 'eesti rallifänniks'.
Loomulikult peaks pärja/kaardi põhisõnum olema 'Eesti rallifännidelt', kuid tahaksin väga näha seal ka nende inimeste nimesid, kes tõepoolest avaldavad viimset austust Michaelile rohkemaga kui kommentaar Delfis.
Elupõline Markko Märtini austaja!
selle pärjaga, et siis seal on ju eraldi väli kuhu saad panna pärja maksumuse (as desired). Ma arvan et kui see väli seal juba on sis oleneb rahasummast, vastavalt sellele peaks ka pärg suurem olema. Mille eest sa muidu rohkem maksaksid?ansib kirjutas:kohe kohe annan ka omapoolse panuse, on mõeldamatu, et ma ei saa kuidagi oma toetust avaldada...
Kuis tundub?
ja sis veel nendest lintidest ja kirjatest. Tavaliselt on igal pärjal nii öelda kaks linti, yhe peal on kiri teisel ei ole. kui äkki oleks võimalik selline variant, et yks lint oleks musta värvi ning seal oleks ilus sõnum(rest in peace või midagi taolist, lihtsat ja lyhitad) ja teine oleks nagu keegi varem juba välja pakkus sini, must, valge kuhu oleks kirjutadud sis Fans From Estonia (nagu keegi juba välja pakkus). mida teie sellisest asjast arvakside?
Fans from Estonia asemel võix olla rallifoorum.EE <-- mis viitabki Eestile.
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
See sini-must-valge lindi teema meeldib mulle ka.swiri kirjutas:ansib kirjutas:kohe kohe annan ka omapoolse panuse, on mõeldamatu, et ma ei saa kuidagi oma toetust avaldada...
Kuis tundub?
... kui äkki oleks võimalik selline variant, et yks lint oleks musta värvi ning seal oleks ilus sõnum(rest in peace või midagi taolist, lihtsat ja lyhitad) ja teine oleks nagu keegi varem juba välja pakkus sini, must, valge kuhu oleks kirjutadud sis Fans From Estonia (nagu keegi juba välja pakkus). mida teie sellisest asjast arvakside?