Üleskutse!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Üleskutse!
Minu siiras kaastunne kõigile fännidele ja lähedastele.
Juhtunu on lihtsalt kohutav...
Õhtul kell 18.00 leinacruisid üle eesti. tallinnas alustame kell 18.00 sõpruse esinduse juurest! Autodele leinalindid.
Õhtul kell 18.00 leinacruisid üle eesti. tallinnas alustame kell 18.00 sõpruse esinduse juurest! Autodele leinalindid.
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: Üleskutse!
olen tulija-And- kirjutas:Minu siiras kaastunne kõigile fännidele ja lähedastele.

-
- III järgu kommentaator
http://auto.delfi.ee/autosport/rally/ar ... m=1&no=880:
!!!, !!!, 18.09.2005 16:09
Leinasõidu marsuut on mööda Tammsaare teed ja Järvevana teed Peugeot' Tartu maantee esinduseni, kuhu asetatakse samuti küünlad.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
Kas tõesti on vaja anda vanale, risustatud sillale, mis on kunagi 80'ndatel aastatel ehitatud Micheal Parki nimi? Minu arvates mitte, see nimi ei vääri seda allakäinud ehitist. Kahtlemata on kogu toimunu suur löök kogu maailma rallispordile. Seetõttu võiksid ka kõik suured organisaatorid hoo maha võtta ja pigem mälestada traagiliselt hukkunud sportlast.
-
- Reactions: 6
Rando! Sa tahtsid öelda, et see sild ei vääri Park`i nime!?
Mis ideesse puutub, siis kindlasti on see väga tore! Kuigi jah, sild ise pole just kõige muljetavaldavam! Ja kuidas tartlane, kes rallist ei hooli, selle omaks võtab? Karta on, et ei võta!
Aga kuskile mälestustahvli juurde tahaks küll lilli viia ja küünalt süütamas käia!
Mis ideesse puutub, siis kindlasti on see väga tore! Kuigi jah, sild ise pole just kõige muljetavaldavam! Ja kuidas tartlane, kes rallist ei hooli, selle omaks võtab? Karta on, et ei võta!
Aga kuskile mälestustahvli juurde tahaks küll lilli viia ja küünalt süütamas käia!