Pelgan, et Kambu teeb Mehhikos puhta vuugi...Burns kirjutas:Ärge vaielge, meil siin juba ammu kokkulepitud, et kruusal sõidavad kõige kiiremaid aegu Fordi meeskonna sõitjad.Sparco kirjutas:Hoidke alt Suzud ja Fordid, Peugeotid ja Renaultid , sest kruusal oleme me veel kiiremadKrusa kirjutas:Ma juba pelgan, et Sparco vallandab mu......
![]()
![]()
WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Siin läheb päris lõbusaksBurns kirjutas:Tegelikult on selline lugu, et kolmel viimasel katsel võidan ma teid kõiki 30 sekundiga ja võidan hoopis mina. Leidsin paar head lõikamis kohta- viimases splitis kurvis kuristikust alla, piima pukist mööda, mäest ülesse ja oledki finishis.kambu kirjutas:ss4,5 tulid enam-vähemss6 ei meeldi mulle üldse kiire ja kitsas,ning paar kõva pidurdust kus ei tohi pöördeid maha lasta. loodan ise ka kaksikvõitu ja ega see esikoht ka nii kaugel pole.Team boss käskis meil strike ja aixiga kindlalt lõpuni sõita,ning maksimaalselt punkte korjata
![]()
![]()

Teglt pidi üks uus mees SS6-el veel sõitma tulema ja ta pidi ikka eriti segane olema! Tuleb jõe põhjast ja sõidab otse silla alt nii, et keegi ei näe ja siis pidi kõik ära võitma

Mul läks rallli teine pool paremini, endal on vhemalt selline tunne. Burnsile vist enam järgi ei jõua

Sitika tiim teeb kõik, et üldarvestuses meistrikas võtta

Pean Sind Burns kahjuks kurvastama ma sõitsin peale silda kuristikust alla ja seal oligi kohe finish. Seega ma olin sinust veel 10 sek kiiremBurns kirjutas:Tegelikult on selline lugu, et kolmel viimasel katsel võidan ma teid kõiki 30 sekundiga ja võidan hoopis mina. Leidsin paar head lõikamis kohta- viimases splitis kurvis kuristikust alla, piima pukist mööda, mäest ülesse ja oledki finishis.![]()
![]()

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Kartke ka lisaks Kambule Mehhikos Aixi.
Kuna mina jätan Mehhiko vahele on tiim pannud kõik panused neile kahele ja loodavad sama head tulemust, kui Montest.
Ise loomulikult loodan, et see nii läheb ka.
Kuna mina jätan Mehhiko vahele on tiim pannud kõik panused neile kahele ja loodavad sama head tulemust, kui Montest.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Nu väga bro kuulda, et keegigi rahul onKrusa kirjutas:Strike, väga BRO. Annab parema ülevaateStrike kirjutas:Loodan, et olete selle tootjate märkid süsteemiga ka rahul. Paremini ma ei suutnud neid kuidagi sinna juurde sebida.
Eks veic nihu on a parem ikka kui mitte midagi.nii nooled kui logod

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Tegelikult ei jõua ma Mehhiko rallit juba ära oodata, kuna WRC autoga õnnestus mul see võita tahan seda ka JWRC-e autoga teha.Strike kirjutas:Kartke ka lisaks Kambule Mehhikos Aixi.

Diagnoos- Rallisõltlane
Sõidaks sa Peugeotis siis teaks kohe mille eest sa selle said, aga hetkel arvan, et tegu 50 posti täitumisega. Krusal on varsti 5 rallifoorumi evo lahtiKrusa kirjutas:näe ma sain ka ühe lõvi juurdemille eest ?

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- II järgu kommentaator
Krusa kirjutas:Pelgan, et Kambu teeb Mehhikos puhta vuugi...Burns kirjutas:Ärge vaielge, meil siin juba ammu kokkulepitud, et kruusal sõidavad kõige kiiremaid aegu Fordi meeskonna sõitjad.Sparco kirjutas: Hoidke alt Suzud ja Fordid, Peugeotid ja Renaultid , sest kruusal oleme me veel kiiremad.
![]()
![]()