Krusa kirjutas:Ma juba pelgan, et Sparco vallandab mu.....
Ma pean vaatama et Citroen mind ei vallandaks ei tegelt Krusa ja Kait tõesti super töö olete sellel rallil teinud. Hoidke alt Suzud ja Fordid, Peugeotid ja Renaultid , sest kruusal oleme me veel kiiremad .
Krusa kirjutas:Ma juba pelgan, et Sparco vallandab mu.....
Ma pean vaatama et Citroen mind ei vallandaks ei tegelt Krusa ja Kait tõesti super töö olete sellel rallil teinud. Hoidke alt Suzud ja Fordid, Peugeotid ja Renaultid , sest kruusal oleme me veel kiiremad .
Ärge vaielge, meil siin juba ammu kokkulepitud, et kruusal sõidavad kõige kiiremaid aegu Fordi meeskonna sõitjad.
Sparco kirjutas:Burns sa peaks Fordi siseasju teadma nüüd...Mis Malcolm räägib, on Markkol koht järgmiseks aastaks olemas?
Kuule selline lugu, et Mac pidi see nädalavahetuse lõpp, pärast Saksamaa etappi minu juurde sauna tulema ja eks mõne õlle juures läheb jutt libedamalt. Ja eks ma siis üritan talle selgitada, et kui suure vea ta teeb kui ta järgmiseks hooajaks Markkot oma teami ei võta.
aix kirjutas:a kuidas siis teamid punkte saavad. Kaks paremat?
sa pead ennast mehiko ralliks kokku võtma,strike seal meeskonnale punkte ei too.Eesti on ikka väike vaatasin su andmeid ja tuleb välja et me üks kümmekond aastakest tagasi suhtlesime päris palju ja viina sai ka visatud.väiksed vihjed(SEPP,kobru,jne.)loodan et tunned ära :DTundub et wrc4 on üks suurte meeste mäng ja lastel pole siia asja
Õnnitlused Kambule katsevõidu puhul. Vähemalt jäi see katsevõit meeskonda ja heitlus üldvõidu nimel jätkub. Samuti pole meist kaugel maas Sparco ja Kait, ehk siis C2 duo. Samuti on hea meel Suzu kolmanda sõitja Aixi üle kes suutis SS3 mööduda kahest konkurendist ja on nüüd ka punktidel.
Ootan põnevusega SS4. Huvitav mis seal küll saama hakkab
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Õnnitlused Kambule katsevõidu puhul. Vähemalt jäi see katsevõit meeskonda ja heitlus üldvõidu nimel jätkub. Samuti pole meist kaugel maas Sparco ja Kait, ehk siis C2 duo. Samuti on hea meel Suzu kolmanda sõitja Aixi üle kes suutis SS3 mööduda kahest konkurendist ja on nüüd ka punktidel.
Ootan põnevusega SS4. Huvitav mis seal küll saama hakkab
Tänan see katsevõit tuli küll üllatusena.ootan põnevusega homset päeva.nooltevärk on küll üks hea asi kohe näha kes tõuseb,kes langeb
Loodan, et olete selle tootjate märkid süsteemiga ka rahul. Paremini ma ei suutnud neid kuidagi sinna juurde sebida.
Eks veic nihu on a parem ikka kui mitte midagi.
>
0
Michael Park R.I.P
Tundub, et etteotsa mul sellel rallil asja pole. Eks paistab, kuidas teise poole katsed lähevad aga vaevalt a enam järgi suudan võtta, sest vahe juba liiga suur. Kui siis ainult Kaiti ja Sparcoga pusida. Eks näis, eks näis!!
Burns kirjutas:Tundub, et etteotsa mul sellel rallil asja pole. Eks paistab, kuidas teise poole katsed lähevad aga vaevalt a enam järgi suudan võtta, sest vahe juba liiga suur. Kui siis ainult Kaiti ja Sparcoga pusida. Eks näis, eks näis!!
minuga probleeme
ei ole ,kuna kolm viimast läx täitsa käest ära
Burns kirjutas:Tundub, et etteotsa mul sellel rallil asja pole. Eks paistab, kuidas teise poole katsed lähevad aga vaevalt a enam järgi suudan võtta, sest vahe juba liiga suur. Kui siis ainult Kaiti ja Sparcoga pusida. Eks näis, eks näis!!
minuga probleeme
ei ole ,kuna kolm viimast läx täitsa käest ära
Ega ma isegi päris kindel pole, et mul need hästi välja kukkusid!!!
Minuga ka probleeme pole
Monte tundub hetkel küll nagu liiga hea, et tõsi olla. Peale SS3 liider ja Suzul kaksikjuhtimine. Kui see vaid lõpuni nii püsiks oleks hooajale küll ilus algus tehtud.
>
0
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Minuga ka probleeme pole
Monte tundub hetkel küll nagu liiga hea, et tõsi olla. Peale SS3 liider ja Suzul kaksikjuhtimine. Kui see vaid lõpuni nii püsiks oleks hooajale küll ilus algus tehtud.
Mis sa Strike ikka siin mõtiskled, sul ju tulemus juba teada. Me siin peame oma küüned ära närima
ss4,5 tulid enam-vähem ss6 ei meeldi mulle üldse kiire ja kitsas,ning paar kõva pidurdust kus ei tohi pöördeid maha lasta. loodan ise ka kaksikvõitu ja ega see esikoht ka nii kaugel pole.Team boss käskis meil strike ja aixiga kindlalt lõpuni sõita,ning maksimaalselt punkte korjata
kambu kirjutas:ss4,5 tulid enam-vähem ss6 ei meeldi mulle üldse kiire ja kitsas,ning paar kõva pidurdust kus ei tohi pöördeid maha lasta. loodan ise ka kaksikvõitu ja ega see esikoht ka nii kaugel pole.Team boss käskis meil strike ja aixiga kindlalt lõpuni sõita,ning maksimaalselt punkte korjata
Tegelikult on selline lugu, et kolmel viimasel katsel võidan ma teid kõiki 30 sekundiga ja võidan hoopis mina. Leidsin paar head lõikamis kohta- viimases splitis kurvis kuristikust alla, piima pukist mööda, mäest ülesse ja oledki finishis.