WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Normaalne kahe katsega juba minut maas. Nagu päriselt juba. Nii metsa läinud rallit ei ole ammu enam olnud. Mul juhtus kõikidel katsetel midagi. Puhast sõitu ei olnud ültse. Peab vist rohkem treenima. Egas siin sa mütsiga lüüa. Kruusal loodan rohkem konkurentsis olla.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Strike, Sul vist juba ebahuvitav ? Õnnitlused igaljuhul
Nooled aitavad jälgida mis toimub
see igati teretulnud 
Paistab, et minu valitud konservatiivne sõidustiil hoiab veel kuidagi kannul, peale SS2-te +15sekki pole rohelisele paha tulem. Tundub, et kogemused on need mis kurjama palju maksavad. Ootan juba homset...
Mai tea kas see hea mõte, aga hea oleks lugeda peale igat katset sõitja ühe lauselist ametlikku kommentaari, näit."Sõitsime enne esimest silda teelt välja ja lõhkusime rehvi..." Oleks see siis sõidetud aja järgi sulgudesse kirjutatud ? Või läheb asi liiga kirjuks ?
Endal oleks küll hea teada kuidas kellegil läheb, valiti vale seadistus või sõideti näiteks purjus peaga

Nooled aitavad jälgida mis toimub

Paistab, et minu valitud konservatiivne sõidustiil hoiab veel kuidagi kannul, peale SS2-te +15sekki pole rohelisele paha tulem. Tundub, et kogemused on need mis kurjama palju maksavad. Ootan juba homset...
Mai tea kas see hea mõte, aga hea oleks lugeda peale igat katset sõitja ühe lauselist ametlikku kommentaari, näit."Sõitsime enne esimest silda teelt välja ja lõhkusime rehvi..." Oleks see siis sõidetud aja järgi sulgudesse kirjutatud ? Või läheb asi liiga kirjuks ?
Endal oleks küll hea teada kuidas kellegil läheb, valiti vale seadistus või sõideti näiteks purjus peaga

-
- II järgu kommentaator
paar õlut on ikka vahel seesKrusa kirjutas:Strike, Sul vist juba ebahuvitav ? Õnnitlused igaljuhul![]()
Nooled aitavad jälgida mis toimubsee igati teretulnud

Miks ebahuvitav? Hetkel pole ma ju veel kuhugi eest ära saanud. Üks viga ja liider ei pruugi enam mina olla.Krusa kirjutas:Strike, Sul vist juba ebahuvitav ? Õnnitlused igaljuhul![]()
Nooled aitavad jälgida mis toimubsee igati teretulnud
Mai tea kas see hea mõte, aga hea oleks lugeda peale igat katset sõitja ühe lauselist ametlikku kommentaari
Samas pean taas tõdema, et ei ole oma katseajaga päris 100% rahul. Trennides sai see katse läbitud veel 2 sekundit kiiremini ja nüüd sai sõidetud alles paremusjärjestuse neljas aeg oma top10 aegades.
Head meelt teeb mulle hoopis see, et Suzul hetkel rallil kaksikjuhtimine ja mule poleks midagi selle vastu kui see lõpuni nii püsiks.

Tänud õnnitluste eest.
Tore, et noolte süsteem meeldis. Mõtlesin, et see lihtsalt endal parem jälgida kuidas võrreldes eelmise katsega läks. Kas kukkusid, tõusid või jäid samale kohale.
Eks jah just Montes loevad need kogemused selles suhtes, et kellel WRC ajast katsed peas teab juba kohtasi ette kus saab täiega panna ja nö. kus kaardilugeja "mööda" loeb.
Krusa sinu valitud taktika töötab hetkel nagu õlitatult ja liigud kindlalt punktidel.
Need kommentaarid on küll hea mõte, kui siis peab need lisama aegade alla, sest aegade järgi läheks asi liiga kirjuks.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ma juba pelgan, et Sparco vallandab mu
kui hetke seisu vaadata, tiimi arvestuse ei ole miskit kaasa rääkida...
Aga sõitja katse kommetaari kohta veel, et äkki ajan segast ja see ainlt mu arust tore mõte ? Kui jälgida telekast rallikokkuvõtet, siis seal sammuti hea kuulda, et mis tal siis nüüd oli... Samas võib see kirjuks minna, siis äkki saab kommentaarlingi sappa panna. Või läheb see juba liiga keeruliseks ja mõttetuseks ? Ühesõnaga sihuke mõte oli
uued tulijad, uued mõtted 

Aga sõitja katse kommetaari kohta veel, et äkki ajan segast ja see ainlt mu arust tore mõte ? Kui jälgida telekast rallikokkuvõtet, siis seal sammuti hea kuulda, et mis tal siis nüüd oli... Samas võib see kirjuks minna, siis äkki saab kommentaarlingi sappa panna. Või läheb see juba liiga keeruliseks ja mõttetuseks ? Ühesõnaga sihuke mõte oli

Kui keegi leiab mulle samasuured Suzuki ja Renalult logod nagu juba olemasolevad Citroeni, Fordi ja Peugeoti omad siis panen need suurima heameelega sinna.kambu kirjutas:mul tuli ettepanek StrikeileKindlasti on võimalik SS-ide sõitjate nimede ette panna teami logo kus keegi sõidab,siis lihtsam jälgida olukorda
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Ok ma karistan teid siis Sakamaal ja teistel asfaldi rallidel selle norimise eest. Eriti Sind KrusaKrusa kirjutas:Strike, me kallame nüüd Su uute ideedega üleet sa mitte rahus oma esikohta nautida ei saaks.... teglt on see karistus kõige eest mis siiani teinud ja veel tegematta tegude eest ka

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Strike, vaatsin sinu ja Burnsi saksa wrc aegu ja jäin päris vaikseks...Strike kirjutas:Ok ma karistan teid siis Sakamaal ja teistel asfaldi rallidel selle norimise eest. Eriti Sind KrusaKrusa kirjutas:Strike, me kallame nüüd Su uute ideedega üleet sa mitte rahus oma esikohta nautida ei saaks.... teglt on see karistus kõige eest mis siiani teinud ja veel tegematta tegude eest ka
:):)

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Peale SS2-te minu seis sutsu nutusem aga tegelikult pole hullu veel midagi. Neli katset veel ees aga ega mul needki paremini välja kukkunud, kui esimesed kaks. Ja alguses oli mul üldse plaanis Monte vahele jätta, nii et isegi hästi on läinud. Kõige suuremad lootused panen ma aga Mehhiko ralli peale, mis on vaieldamatult minu lemmik.

Diagnoos- Rallisõltlane