Mistusse võiks Märtin minu arust maanduda küll. Mulle meeldiks!
Mitsu praegused sõitjad on tegelikult tulevikku vaadates väga heas olukorras, kuna minu teada sõidavad nad ju siiani ilma aktiivdifferita ja see seadeldis ju keelatakse õige pea ära. Seega meestel juba hea koolitus käes.
Need kes täna õhtulehte juba lugenud on, ilmselt teavad, et Jaan Mölder testib Inglismaal Ford Fiesta s1600 uut mudelit ja plaanib järgmine aasta JWRC sarjas osaleda.
Muide on liikunud kuulujutud, et JWRC sari jätkub praegusel kujul veel vaid 2006. aasta lõpuni. Alates 2007. aastast tulevad sarjas suured reformid, muuhulgas on plaanis võimsamate s2000 autode kasutusele võtmine.
Asi läheb aina huvitavamaks. Kui nüüd Mölder ka ennast seal testidel väga heast küljest näitab siis võib tulevik tal helge olla. Ma arvan, et kui tal asi kõik sujub võib ta ehk tulevikus väga kaugele jõuda. Aga liigseid ootusi ei tasu esialgu hellitada. Eks kõike näitab aeg milleks ta võimeline on. Kindlasti mängib siin väga suurt rolli sponsorite raha. Kui see peaks tagant ära kaduma siis on asi sisuliselt ka läbi.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Mölder räägib väga julgelt "«Olen vaaginud ja võrrelnud ning arvan, et meil on reaalne võimalus Suurbritannias isegi esikolmikusse sõita,» tegi Mölder julge avalduse". Jägides eelnevaid Markko ja Urmo ponnistusi, siis rada on juba ette tallutud, aga siin on ka õnnel ja sidemetel oma osa. Vaadates Jaani vanust, siis senine saavutatu on kõva sõna Loodame, et kui Markko ühel päeval kõrvale astub, siis oleks kohe asemele astujaid.
Pelgan, et see Xsara erakätes nii kiirelt ei jookse. Sidruni tehasetiim+auto on väga klappivalt end näidanud. Näeb mis saab, ma ei usu väga sellesse eraasjandusse.
Mis üldse praegustest eraautodest järgmine aasta saab? Kas eratiimid kruvivad aktiivdifrid ise maha ja aretavad sinna sellised, mis järgmisel aastal lubatud on? Mõnes mõttes päris karm väljakutse neile. Kui varem on olnud situatsioon, et tehaseautod lähevad järjest kiirema arenguga ja erad jäid siis iga aastaga maha, siis nüüd on olukord vastupidine, kus eraauto peaks olema kiirem kui tehase auto. Ja isegi kui tehase auto on kiirem ilma aktiivita kui era aktiiviga, siis on ikkagi olukord absurd.
Mulle ei anna ikka rahu see kaheaastane leping peugeotiga. Kui Märtin on 2006 lepingujärgselt seotud peugeotiga ja saab selle eest pappi, siis tõenäoliselt ei saa ta ka üheski teises tiimis sõita.
Kuna tegemist on kuulduste järgi väga suurte rahadega, ei imesta kui Märtin valib töötu staatuse, seda enam, et turul on olukord raske ja konkurentsivõimelist tiimi ja head palka on raske saada.
Loodan väga, et nii pole!