On ikka äpudJaanus kirjutas:Panizzi on kodus, Mitsu valis Galli tema asemel.Fulber kirjutas:Kus Panizzi on ka?
Aavale ja Katajamäkile näidati kollast lippu ja mõlemad ei kihutanud enam pärast seda, kuna arvasid, et ralli on peatatud. Keegi teine seda vist ei näinud.
OMV-ADAC-Rallye Deutschlandi 1 päev.
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Hooaja Rallivõlur
- Reactions: 0
mcwax kirjutas:Urmo kommentaar raadios peale SS3:
Arvas, et katse jäeti ära ja sõitis lihtsalt läbi. Pidas mingit pealtvaataja lippu kollaseks lipuks.

Aga muidu: GO DUVAL. Mul küll hea meel sellise come backi pärast. Tuleks nii lõpuni ka ainult. Ja huvitav kaua neil lastakse nii sõita? Aga see sidrun on ikka uskumatu auto.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
-
- Hooaja Rallivõlur
Aga Grönholm? Kuidas seletada sellist kaotust Grönholmile ei anna mulle rahu.aix kirjutas:Ja siin ei saa Markkot eriti süüdistada. Petteri kaotus ju sama suur.Kolin kirjutas:12 kilomeetri peal kaotada loebile 20,8 sekki see on ikkka karm. Peaaegu kaks sekki kilomeetri kohta
Sitikas on nii üle kõigist lihtsalt
Ok, kaotas aega seinas käiguga aga ikkagi.....
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ega ma ie olegi süüdistanud. See ülekaal on ikka meeletu. Sest teised Michelini mehed on ka meeletult maas. Lihtsalt ei saa aru kuidas võib üks tiim nii meeletult teistest üle olla.aix kirjutas:Ja siin ei saa Markkot eriti süüdistada. Petteri kaotus ju sama suur.Kolin kirjutas:12 kilomeetri peal kaotada loebile 20,8 sekki see on ikkka karm. Peaaegu kaks sekki kilomeetri kohta

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Kontakt:
Kui katsete lõikes vaadata siis Markko kaotus Bossele ei olegi suur. Selline vahe tuligi seinas käiguga kui ta lõpetas kolmel rattal katse.kajakas1 kirjutas:Aga Grönholm? Kuidas seletada sellist kaotust Grönholmile ei anna mulle rahu.aix kirjutas:Ja siin ei saa Markkot eriti süüdistada. Petteri kaotus ju sama suur.Kolin kirjutas:12 kilomeetri peal kaotada loebile 20,8 sekki see on ikkka karm. Peaaegu kaks sekki kilomeetri kohta
Ok, kaotas aega seinas käiguga aga ikkagi.....
-
- II järgu kommentaator
Kuidas kõik teised on millegagi puusse pannud?!Kolin kirjutas:Ega ma ie olegi süüdistanud. See ülekaal on ikka meeletu. Sest teised Michelini mehed on ka meeletult maas. Lihtsalt ei saa aru kuidas võib üks tiim nii meeletult teistest üle olla.aix kirjutas:Ja siin ei saa Markkot eriti süüdistada. Petteri kaotus ju sama suur.Kolin kirjutas:12 kilomeetri peal kaotada loebile 20,8 sekki see on ikkka karm. Peaaegu kaks sekki kilomeetri kohta
ahmi tolmu
-
- Moderaator
- Kontakt:
See panebki mõtlema miks teised nii maas on?radiation kirjutas:Kuidas kõik teised on millegagi puusse pannud?!Kolin kirjutas:Ega ma ie olegi süüdistanud. See ülekaal on ikka meeletu. Sest teised Michelini mehed on ka meeletult maas. Lihtsalt ei saa aru kuidas võib üks tiim nii meeletult teistest üle olla.aix kirjutas: Ja siin ei saa Markkot eriti süüdistada. Petteri kaotus ju sama suur.

Viimati muutis Kolin, 26 Aug 2005, 16:24, muudetud 1 kord kokku.