Richard Burns Rally
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- III järgu kommentaator
Sama siin,et asfaldit ei oskaTigra144 kirjutas:ega mina sõidan ka klaveriga sest rooli ma ei oska ültse rally mänge mängida ainult ringraja mänge.RBR olen ma nühkinud pool aastat aga asfaldit ma ei oska ültse sõita ei saa aru kuidas seal peab sõitma

Aga võiks siis vahest sõita ju

Ja , vahepeal oli Mul shaderitega graafika kaart, siis nühkisin ka kõvasti Richardit vahepeal 
Ma sõitsin loomulikult rooliga ja ja tegin nats hotlappe, mingi rootsi site oli, kus oli igal rajal vähemalt mingi 400 hotlappi ning päris tugev konkurents.
Rally schooli sõitsin 1.15.xx ning nühkisin sõbraga Cote D'arbrozi asfaldi katset Subaruga, tundus, et enamikud tippajad olid tehtud Citroening, aga Mul polnud see lahti
Üldiselt finishisse jõudis harva, seega katse lõpp oli vähem läbisõidetud, aga esimeses sektoris õnnestus parimast Subaru sõitjast kiiremini vahel sõita, kelleks Oli Flotch, kes on tuntud kui parim LFSi Ralli radade sõitja 
Aja vist tegin lõpuks 2.34.xx ning WR seal oli 2.27.xx aga need mehed panid küll hullult, seda katse lõpuosa oleks Mul veel vaja harjutada
Selle esimese sektor oli seal lausa kuskil top10 sees ilusti ning kui ülejäänud katse ka selgeks õppida, siis võix seal mingi top10 aeg ära sõita
edit: tuli meelde site nimi http://www.swedishsimracers.com

Ma sõitsin loomulikult rooliga ja ja tegin nats hotlappe, mingi rootsi site oli, kus oli igal rajal vähemalt mingi 400 hotlappi ning päris tugev konkurents.
Rally schooli sõitsin 1.15.xx ning nühkisin sõbraga Cote D'arbrozi asfaldi katset Subaruga, tundus, et enamikud tippajad olid tehtud Citroening, aga Mul polnud see lahti

Aja vist tegin lõpuks 2.34.xx ning WR seal oli 2.27.xx aga need mehed panid küll hullult, seda katse lõpuosa oleks Mul veel vaja harjutada

Selle esimese sektor oli seal lausa kuskil top10 sees ilusti ning kui ülejäänud katse ka selgeks õppida, siis võix seal mingi top10 aeg ära sõita

edit: tuli meelde site nimi http://www.swedishsimracers.com
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Tere!
Reeglid! Ma panen siia reeglid ja teie vaadake kas te olete nõus seliste reeglitega.
Rallit sõidetakse üks kord! Rallit ei tohi uuesti alustada. Kui ei jõua määratud ajaks aegu postitada, siis iga hilinetud päeva eest saab üldajale trahvi +20sekundit. Rallide ajad saaadetakse raunokas2@hot.ee Pühapäeva õhtuti hakkavad siia lehele tulema rallide kokkuvõtted. Igal päeval ühe katse kõikide sõitjate ajad.
Rallit sõidetakse üks kord! Rallit ei tohi uuesti alustada. Kui ei jõua määratud ajaks aegu postitada, siis iga hilinetud päeva eest saab üldajale trahvi +20sekundit. Rallide ajad saaadetakse raunokas2@hot.ee Pühapäeva õhtuti hakkavad siia lehele tulema rallide kokkuvõtted. Igal päeval ühe katse kõikide sõitjate ajad.
Jõle tuttavad reeglid WRC4. 
Täpselt selline tunne nagu mina oleks need teinud
Kas on huvi RF kellegil hakata sõitma RB meistrikaid samamoodi nagu need toimuvad WRC4?
Osalejaid peaks olema vähemalt 10 siis saaks ikka pinget ka võistlusese ja oleks ka ilma punktideta jääjad iga ralli, mis omakorda motiveeriks neid järgmisel rallil rohkem pingutama.

Täpselt selline tunne nagu mina oleks need teinud

Kas on huvi RF kellegil hakata sõitma RB meistrikaid samamoodi nagu need toimuvad WRC4?
Osalejaid peaks olema vähemalt 10 siis saaks ikka pinget ka võistlusese ja oleks ka ilma punktideta jääjad iga ralli, mis omakorda motiveeriks neid järgmisel rallil rohkem pingutama.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- algaja kommentaator