WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
No nii, tulemused teada ja see närib ikka hinge. Oleksin ühe pidurduse hiljem teinud või mõnda kurvi kiiremini võtnud, oleks seis võinud teine olla. Aga oleksid ei maksa midagi. Müts maha Sparco ja Strike ees, see on tõesti lausa uskumatu mida me kolmekesi see ralli suutsime teha. Ja nüüd ma pean küll Austraaliat ööd ja päevad testima, sest asi on ikka väga kriitiline ja teades Sparco tempot siis lõdvaks ei tohi ennast hetkeksgi lasta. Uhhhhh...saab põnev olema.
Igatahes õnnitlused Sparcole ralli võidu puhul ja Kolin thanks, et mulle pöialt hoiad.
Igatahes õnnitlused Sparcole ralli võidu puhul ja Kolin thanks, et mulle pöialt hoiad.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Hooaja Kaval Ants
Tõesti uskumatud vahed. Strike näitas tõesti kellasepa taset. Oleks mõni katse veel olnud, oleks ma esikohast ilma oslnud. Viimasel katsel oli endalgi sekund veel varuks. Tundub, et testimine koos Sitika tiimiga on head teinud Subaru asfalti kiirusele. Burns hingas ka ikka kõvasti kuklasse ja enne viimast katset juhtiski veel. 10 punni ja 2 punkti kokkuvõttes vahet
see teeb asja ainult põnevamaks. Edu kõigile testideks Austraalias, eriti Burnsile. Usun et saab olema taas närvesööv ja põnev ralli.

-
- III järgu kommentaator
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
On kaks võimalust ghost carist lahti saada. Kui sõidad ära siis save ära ja ava uuesti katse:). Teine võimalus on lihtsalt sõita kiiremini kui ghostBurns kirjutas:Selline küsimus suurele ringile, et kas keegi teab- kui ma sõidan "time triali", siis kas ma saan kuskilt seda "ghost cari" maha võtta. Olen küll otsinud aga ei leia. Nii närvi ajab see vahel et jah...please help![]()

Soovin kõigile edu Austraalias sest seal tuleb kõva rebimine!
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
-
Tänud, eks ma teen siis selle viimase varjandi järgiTom kirjutas:On kaks võimalust ghost carist lahti saada. Kui sõidad ära siis save ära ja ava uuesti katse:). Teine võimalus on lihtsalt sõita kiiremini kui ghost:D. Muud võimalusi pole leidnud.
Soovin kõigile edu Austraalias sest seal tuleb kõva rebimine!

Diagnoos- Rallisõltlane
Vaata kalendritBurns kirjutas:Küsimus Strikele- kas Austraalia ralli ajad tuleb ära saata järgmise nädala lõpuks ehk siis 7-ndaks augustiks. Vahepeal siin keegi nagu mainis, et teeks aja pikendust selles suhtes.

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
Thanks!!!Strike kirjutas:Vaata kalendritBurns kirjutas:Küsimus Strikele- kas Austraalia ralli ajad tuleb ära saata järgmise nädala lõpuks ehk siis 7-ndaks augustiks. Vahepeal siin keegi nagu mainis, et teeks aja pikendust selles suhtes.Ralli toimub 15-20.08. Seega ajad võib saata vahemikus 8-14.08
Olen nüüd kõvasti Austraaliat sõitnud ja kuna nüüd on pikem paus siis on võimalus see ralli üpris selgeks saada. Praegu on küll tunne päris hea, ja kui nüüd veel üks nädalake trenni teha siis jah...meistritiitelt ma niisama ära ei anna. Nii, et Sparco, eks näis kuidas meil see omavaheline võistlus välja kukub. Muidugi suur roll on ka teistel võistlejatel, sest praegu võivad nad päris kõvasti kaarte segada. Eks näis, eks näis. Mina valmistun hoolega võitluseks.

Diagnoos- Rallisõltlane
-
Ma ka kõvasti testinud ja ma arvan, et Austraalia lagi on enam-vähem saavutatud. Üritan ralli ka varsti ära sõita ja siis jääb ainult loota, et ma Sparcost ette poole jään.Strike kirjutas:Uhh Soomes käidud ja poodiumi kohad nähtud ning nüüd saab jätkata hooaja viimase ralli testidega.

Diagnoos- Rallisõltlane