Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Teen pakkumise järgmine hooaeg minuga samas meeskonnas sõita.aix kirjutas:Mnjah. Nagu minu puhul ikka. kõik mis hakkab ilusti lõppeb suht s.......
SS1 oli palju lubav, aga mida katse edasi seda hullemaks läheb. Viimast katset ei julge vaadatagi. Masendus tuleb peale. Järgmine hooaeg tuleb vist era teami üle kolida. Sellise sõiduga ei taha mind ükski team.
Pole probleemi. Kuigi arvan, et vanemaks saades kaotan kiirust , ning noored ja tugevad suruvad peale. Hetkel veel ühegi teamiga järgmiseks aastaks lepingut pole, kuid läbirääkimised käivad. Näeksin ennast hea meelega Mitsubishis. Eile testisin natuke seda ja peale seda kui fordist oli juba kõik võetud võtsin Mitsu ja laksasin kohe 1,5 sekki parema aja esimese korraga.Strike kirjutas:Teen pakkumise järgmine hooaeg minuga samas meeskonnas sõita.aix kirjutas:Mnjah. Nagu minu puhul ikka. kõik mis hakkab ilusti lõppeb suht s.......
SS1 oli palju lubav, aga mida katse edasi seda hullemaks läheb. Viimast katset ei julge vaadatagi. Masendus tuleb peale. Järgmine hooaeg tuleb vist era teami üle kolida. Sellise sõiduga ei taha mind ükski team.
Veel on isegi kolmas variant olemas. Kui Sparco võidab selle ralli mida suudaks viimase katsega teiseks kerkida ja Burns jääks kolmandaks oleks vahe kõigest 2 punkti ja siis läheks Austraalias ikka rajuks andmiseks.Kolin kirjutas:Ega ma väitnudki,et Burns võidab. Lihtsalt tõin näite, et kui peaks nii minema. Igatahes isegi kui Sina võidad ja Burns edestab Sparcot on seis sama. Aga kui Sparco võidab ja Burns on teine. Siis Autraalias Sparco võidu puhul ei tohi Burns olla kõrgemal kohal kui neljas. Eks see ralli on väga suure tähtsusega. Sellest sõltub kõik.
Strike kirjutas:Veel on isegi kolmas variant olemas. Kui Sparco võidab selle ralli mida suudaks viimase katsega teiseks kerkida ja Burns jääks kolmandaks oleks vahe kõigest 2 punkti ja siis läheks Austraalias ikka rajuks andmiseks.Kolin kirjutas:Ega ma väitnudki,et Burns võidab. Lihtsalt tõin näite, et kui peaks nii minema. Igatahes isegi kui Sina võidad ja Burns edestab Sparcot on seis sama. Aga kui Sparco võidab ja Burns on teine. Siis Autraalias Sparco võidu puhul ei tohi Burns olla kõrgemal kohal kui neljas. Eks see ralli on väga suure tähtsusega. Sellest sõltub kõik.
Ültse ei kadesta sind. Täielik närvide mäng.Burns kirjutas:Oh püha jumal, metsik arvutamine käib. Strike´l muidugi hea seda teha sest temal ju tulemus teada![]()
![]()
. Jah aga närvid on ikka jumala läbi ja tundub et Autraalias tuleb ikka raju andmine.
![]()
![]()
Millest sul närvid läbi? Kolm meest ju kõigest 1,5 seki sees enne viimast katset ja võimalus kukkuda esikohalt kolmandaksBurns kirjutas:Oh püha jumal, metsik arvutamine käib. Strike´l muidugi hea seda teha sest temal ju tulemus teada![]()
![]()
. Jah aga närvid on ikka jumala läbi ja tundub et Autraalias tuleb ikka raju andmine.
![]()
![]()
Ma saan Burnsist täitsa aru. Meil on lahe jälgida, aga temal on mängus kõigest tiitel.Strike kirjutas:Millest sul närvid läbi? Kolm meest ju kõigest 1,5 seki sees enne viimast katset ja võimalus kukkuda esikohalt kolmandaksBurns kirjutas:Oh püha jumal, metsik arvutamine käib. Strike´l muidugi hea seda teha sest temal ju tulemus teada![]()
![]()
![]()
![]()
Ma küll ei näe põhjust närvide mänguks. Täiesti rahulik olukord
![]()
![]()
Mjaa mis teha kui mulle istuvad just asfaldirallid kõige paremini. Kõvapinnas on ikka hea ja seal pidamine ka hoopis teine kui kruusal. Võin tunnistada ausalt, et Monte, Rootsi, Saksamaa, Korsika, Kataloonia kuuluvad kõik mu WRC4 lemmikute hulka. Kahju, et esimeste katsetega ei suutnud tempos püsida, kuid õnneks on üks katse veel jäänudSparco kirjutas:Krt küüned hakkavad ostsa saama, keegi laenata ei taha?Õnneks olen ma tagaajaja rollis
![]()
![]()
nii punktiseisus kui ka rallil. Strike aga oma asfaldi kogemusega.......no ma ei tea, teda ei ole kerge seljataga hoida. See mees on ikka väga vihase hooga tagant tulemas.
Aga burns 0,06
Whats up Duck?