Passe müüdi kodumaal juba eelmine aasta.viki kirjutas:sel aastal müüakse rallipasse eestis ka.....see rallikoolitus Tommi Mäkineniga, mis välja loositakse tundub ka päris huvitav. Tahaks selle Subaruga metsas kütta küll
samas tundub, et 30.juunini on pass eestis ikka odavam ka.
Jyväskylä ralli 2005
Moderaator: anjusha
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
-
- II järgu kommentaator
Re: yvaskyla ralli 2005
kui sul auto,ning üks hea naine, siis laevapiletid edasi- tagasi minu poolt?Kui huvi on siis kirjuta MSNisKolin kirjutas:Mitmekesi te käisite? On ka plaan mina akuid ei leia omale seltsilisi kellega minna. Aga päris üksi ei taha ka sinna uitama mina seda enam, et läheks alles esimest korda.Strike kirjutas: Eelmisel aastal maksis rallipass vist 600-700 eegi vahel.
Minul isiklikult läks koos laevapiletite, rallipassi, söögi, kütusega kokku u. 2000-3000. Elasime telkides katsete ääres.
Eelmine õhtu valisime sobiva katse välhja mida hommikul vaadata ja siis päeval jõudis veel vaadata 2-3 katset. Kindlasti on ka odavamaid ja kallemaid variante.
Minu teada katsetele eraldi pileteid ei müüda ja kehtivad vaid rallipassid.pippen169 kirjutas:et kas katsetele müüakse ka kohapeal eraldi pileteid.
millised on paremad kohad vaatamiseks
Paremaid kohti vaatamiseks on erinevaid. Kõige parem ülevaate katsetest saab VM lisas mis peaks ilmuma juuli lõpus või augusti alguses.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Ei viitsi tõlkima hakata
Ralli ametlik leht kirjutas:Special Stage tickets: 12 euros
It is also possible to buy single tickets for individual stages. Tickets are available at the Special Stages for 12 euros. For stages run twice (on Friday and Saturday), you can buy a ticket for both runs for 20 euros, and a ticket only for the latter run for 12 euros.
Super Special Stage Killeri: 15 euros
Access to the Killeri Super Special Stage sets you back 15 euros. Tickets are available at the stage or from the Rally Info in Paviljonki Service Park area.
Paviljonki Service Park wrist band: 5 euros
The many faces of the Paviljonki Service Park area can be experienced for a ridiculous 5 euros for the whole weekend (Thursday - Saturday). Service Park area offers programme through the whole rally weekend: catch the teams in action servicing their cars, Kids' Rally Park, Rally Expo and loads more. Free entranco to Paviljonki Service Park on Sunday!
Please note that all rally fans under 12 years of age can access all spectator areas free of charge.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Kui kambaga lähete, siis võid osta endale prismast. 24 l kast ja vist oli 700.-kambu kirjutas:üks küsimus kõigile soomes rallil käinutele.kes oskab öelda kas kusagilt saab AUTOKÜLMIKUT rentida?veel parem oleks kui tagastades jätaks mõned õlled külma,,,,,ma eriti ei looda,et midagi alles jääb
mina eelmine aasta ostsin ja ega ta leiba ei küsi. Kui nii ei suuda, siis kambapeale 700.- pole ju palju.
-
- II järgu kommentaator
õnneks leidsin juba ühe sõbra käestaix kirjutas:Kui kambaga lähete, siis võid osta endale prismast. 24 l kast ja vist oli 700.-kambu kirjutas:üks küsimus kõigile soomes rallil käinutele.kes oskab öelda kas kusagilt saab AUTOKÜLMIKUT rentida?veel parem oleks kui tagastades jätaks mõned õlled külma,,,,,ma eriti ei looda,et midagi alles jääb
mina eelmine aasta ostsin ja ega ta leiba ei küsi. Kui nii ei suuda, siis kambapeale 700.- pole ju palju.