WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Hooaja Kaval Ants
- Reactions: 0
Intervjuu Subaru esisõitjaga: Jees, jees Catalonia vill bii guud for the Subaru and the rõuds aar veri cliin and vaid and ai sink dätt ai vill fait for see victori.
Ok nali naljaks aga ma arvan et 6 punkti Burnsiga on ikka küllalt suur ja kui veel arvestada seda kui tõsiselt ta neid järele jäänud etappe võtab, on asi ikka suht kindel. Aga Krusale tere tulemast meie seltskonda ja usun et varsti kui mitte kohe sõidad meie tempos või isegi kiiremini!
Ok nali naljaks aga ma arvan et 6 punkti Burnsiga on ikka küllalt suur ja kui veel arvestada seda kui tõsiselt ta neid järele jäänud etappe võtab, on asi ikka suht kindel. Aga Krusale tere tulemast meie seltskonda ja usun et varsti kui mitte kohe sõidad meie tempos või isegi kiiremini!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Jah, ma võin ju neid rallisi tõsiselt võtta aga nagu ennemgi on läinud, sellest ei pruugi alati piisata. Motosport ju- piisab ühest "laksust" ja ralli on rikutud. Ja nagu ainult kindla peale kulgema ka ei tahaks minna, üritan kuldse kesktee leida riskimisel ja kindlalt finisisse jõudmisel.Sparco kirjutas:

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Kataloonia....
Eile õhtul proovisin esimest korda, uskumatult lustlik ralli tundub. Vähemalt esimese katse põhjal, mul ülejäänud veel kinni, aga loodan vähemalt esimesed lahti sõita ja siis.... Suht raske tulemust näidata kui tööl päeval/ööl. Soov on muidugi metsik
CMR4-st veel nii palju, et sellest ei taha ma rohkem midagi teada.... ei soovita, osta parem PS & WRC.
Jaksu ja pidamist kõigile

Jaksu ja pidamist kõigile

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Krusa esimene ralli :)
2 spinni ja 2 seina
esimesed 2 evo jõudsin lahti sõita aga 4-5 katse jäid ikkagi võõraks kuna ei jõudnud neid palju proovida ega ka lahit sõita.
Ise ullult rahul. Järgmine aasta tuleb juba paremini, loodame

Ise ullult rahul. Järgmine aasta tuleb juba paremini, loodame

Kiitus meeskonnakaaslasele loodan, et tood sellelt rallilt Citroenile vajalikud punktid. Edu järgmistel katsetel.erry kirjutas:ise arvasin, et edetabeli tipp sõidab alla 2 minuti aga võta näpust hoopis ise olen kolmas.
tegelt see SS1 oli mul kõige rohkem lihvitud katse ja edaspidi mul ilmselt nii hästi ei lähe
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Tase jah, et koguni 5 sõitjat said aja sama sekundi sisse. Samas arvan, et edasi enam nii ei lähe. SS1 on suhtleliselt palju kõigil sõidetud.Burns kirjutas:Täitsa hullumaja mis toimub![]()
![]()
Viis meest ühe sekundi sees. Vot see näitab Eesti meeste taset. Jään huviga homseid aegu ootama.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Strike, ma arvan, et sa ei arva vaid tead et edasi enam nii ei lähe, sul ju lõpp tulemus teadaStrike kirjutas:Tase jah, et koguni 5 sõitjat said aja sama sekundi sisse. Samas arvan, et edasi enam nii ei lähe. SS1 on suhtleliselt palju kõigil sõidetud.Burns kirjutas:Täitsa hullumaja mis toimub![]()
![]()
Viis meest ühe sekundi sees. Vot see näitab Eesti meeste taset. Jään huviga homseid aegu ootama.

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Võtsid sõnad suust. Tema arvab.Burns kirjutas:Strike, ma arvan, et sa ei arva vaid tead et edasi enam nii ei lähe, sul ju lõpp tulemus teadaStrike kirjutas:Tase jah, et koguni 5 sõitjat said aja sama sekundi sisse. Samas arvan, et edasi enam nii ei lähe. SS1 on suhtleliselt palju kõigil sõidetud.Burns kirjutas:Täitsa hullumaja mis toimub![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

on siin mingi vihjeStrike kirjutas:Kiitus meeskonnakaaslasele loodan, et tood sellelt rallilt Citroenile vajalikud punktid. Edu järgmistel katsetel.erry kirjutas:ise arvasin, et edetabeli tipp sõidab alla 2 minuti aga võta näpust hoopis ise olen kolmas.
tegelt see SS1 oli mul kõige rohkem lihvitud katse ja edaspidi mul ilmselt nii hästi ei lähe

tegelikult oli mul sel hooajal eesmärgiks seatud üks katsevõit küll ja siin oli see päris poole sekundi kaugusel