Argentiina Ralli III Päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Markko kaotab rovale üldis ka juba minutiga. Siin ikka idagi tõsist Markkoga lahti. Kas tõesti motivatsiooni puudus, et inseneerid teda ei kuula ja pikalt saadavad. Või siis tal on juba järgmiseks hooajaks koht olemas ja ta ei viitsi enam hullu panna, et korgemat kohta püüda. Mul võibolla ka asjast vale aru saam. Juba mitu rallit saab ta endast selgelt nõrgemate meeste käest sisse.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Aga kui tal kohta juba soolas ei ole, siis on seda järgmiseks hooajaks väga raske saada.Kolin kirjutas:Markko kaotab rovale üldis ka juba minutiga. Siin ikka idagi tõsist Markkoga lahti. Kas tõesti motivatsiooni puudus, et inseneerid teda ei kuula ja pikalt saadavad. Või siis tal on juba järgmiseks hooajaks koht olemas ja ta ei viitsi enam hullu panna, et korgemat kohta püüda. Mul võibolla ka asjast vale aru saam. Juba mitu rallit saab ta endast selgelt nõrgemate meeste käest sisse.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Markko läks eile riski peale välja. Kuna õigeid rehve oli järgi vaid kaks ringi, siis sõitis ta terve eilse päeva samade rehvidega, millel õhtuks enam mingit pidamist ei olnud. Grönholm tegi sama muide, kuid rehvi purunemise tõttu vahetati tal teiseks ringiks kaks rehvi uute vastu. Samas tänaseks on tal vaid kaks uut rehvi järgi.
WRN eilse päeva kokkuvõttest:
"Each Peugeot driver had only one set of the preferred KP6 left at the end of the morning's loop. Markko Martin did the whole day on the same set, so has a new set for the morrow. But a puncture was discovered on Gronholm's car at service before the second loop. It had remained erect due to the EMI mousse, but two new tyres had to be fitted. He therefore only has two new covers left."
WRN eilse päeva kokkuvõttest:
"Each Peugeot driver had only one set of the preferred KP6 left at the end of the morning's loop. Markko Martin did the whole day on the same set, so has a new set for the morrow. But a puncture was discovered on Gronholm's car at service before the second loop. It had remained erect due to the EMI mousse, but two new tyres had to be fitted. He therefore only has two new covers left."
-
- Moderaator
- Kontakt:
Aga see ei seleta eelmisi rallisi kus ta ka väga kehva minekut näitas.Jaanus kirjutas:Markko läks eile riski peale välja. Kuna õigeid rehve oli järgi vaid kaks ringi, siis sõitis ta terve eilse päeva samade rehvidega, millel õhtuks enam mingit pidamist ei olnud. Grönholm tegi sama muide, kuid rehvi purunemise tõttu vahetati tal teiseks ringiks kaks rehvi uute vastu. Samas tänaseks on tal vaid kaks uut rehvi järgi.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ma arvan ka, et tal on juba järgmiseks hooajaks koht olemas, muidu ju motivatsiooni puudust olla ei tohiks. Aga ma vaatan, et millest Markkol puudust on sportlik viha. Vaadates näiteks Solbergi, kes tuleb ja superrallit sõites hullutab kõiki, näeb, et mees on täis tahet kiiresti sõita. Keegi peaks Markkole järsku paar karmimat sõna ütlema, et ta hakkaks näitama, mis ta suudab. Pingutades peaks ta ju teoorias Grönholmile järgi jõudma. Mina arvan nii.....Kolin kirjutas:Markko kaotab rovale üldis ka juba minutiga. Siin ikka idagi tõsist Markkoga lahti. Kas tõesti motivatsiooni puudus, et inseneerid teda ei kuula ja pikalt saadavad. Või siis tal on juba järgmiseks hooajaks koht olemas ja ta ei viitsi enam hullu panna, et korgemat kohta püüda. Mul võibolla ka asjast vale aru saam. Juba mitu rallit saab ta endast selgelt nõrgemate meeste käest sisse.
Mis aga veel hullem on see et Soomes on võitja Loeb. Seda ma küll näha ei tahaks.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Loeb ei julge Soomes sõita. Eelmine aasta oli selgelt näha, et seal kus tuleb gaas põhjas liikuda Loeb pidurdas. Pealegi Peugeot'le sobivad kiired ja laiad Soome teed ning Lindholm ja Grönholm on seal väga kiired. Rääkimata Solbergist, kes mullu oma kihutamisega kuulsa Ouninpohja katse ära rikkus tänavuseks aastaks.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Siis on Loeb ikka NÕRK mees.Jaanus kirjutas:Loeb ei julge Soomes sõita. Eelmine aasta oli selgelt näha, et seal kus tuleb gaas põhjas liikuda Loeb pidurdas.