Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Lugesin eelnevaid kommentaare ja peaks ütlema, et selline "plõksimine" hakkab vaikselt ära viskama. Teeks nii, et siin foorumis ei ropendata vahet pole kas lühendite või pikkade lausetega.Risto kirjutas:no sorri, aga üldse ei aja vihale kui igat sõna noritatse onju![]()
Ei mäletagi, millal siin viisakusega viimati probleeme oli...vist enne seda kui mingi ebaviiskas kasutaja sai bänni. Huvitav, et nüüd on jälle viiskauseteema üles kerkinudRisto kirjutas:Ok, see offtopic enivei. Teised võiksid ikkagi vähe viisakamad olla (Rasmust ja Erkit pean silmas) Vaja ikka mingist sõnast kinni haarata mida närida
![]()
Rasmus: On jah ise keeruline osta.
Erki: Mina võin maksta ka
Ärge põdege, sain juba pealtaavaja programmi
See ei loe on kas off või on toppic. Nu ja nägid nüüd. Said pealtvaataja programmi ja sellega asi lahendatud. Iga õige rallifänn ikka ostab EOS ralli passi ja sellega kaasneva ajakava, kaardid jne..Risto kirjutas:Ok, see offtopic enivei. Teised võiksid ikkagi vähe viisakamad olla (Rasmust ja Erkit pean silmas) Vaja ikka mingist sõnast kinni haarata mida närida
![]()
Rasmus: On jah ise keeruline osta.
Erki: Mina võin maksta ka
Ärge põdege, sain juba pealtaavaja programmi
Ma kavatsesin ka ainult pealtvaataja programmi osta, aga eraldi ei müüdud Zeppelini sportlandisOliverk kirjutas:Sai reedel Tartus Sportlandis seda kava or kaarti küsimas käidud aga seal oli ainult see komplekt äkki keegi teab kas Tallinas on juba saada seda? Pidi 35 eeksu maksma vist!
Nu sama siin aga ma niigi pean bensuraha omast taskust plekkima ja see ei tule mitte odav vaesele tulevasele üliõpilasele on see 150 juba üpris suur väljaminek. Njah ootab vaatab ehks tuleb ikka komplekt ära ostaRisto kirjutas:Ma kavatsesin ka ainult pealtvaataja programmi osta, aga eraldi ei müüdud Zeppelini sportlandis. Aga sa osta ka see 150.- komplekt, saad autolehte lugeda ja puha