Argentina ralli II päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Krt,sulatõtt räägid mees.Kui motivatsiooni faktoritest rääkida,siis raha ei ole motivatsioonitegur.Raha on ajutine motivatsioonitegur.Ja las nüüd targemad mehed proovivad mulle vastupidist tõestada.......Kolin kirjutas:Krt kuidas teised suudavad Pirelli rehvidega sõita ja Markko ei suuda. Asi pigem autos ja mehes kinni. Markkol on ikka kõva motivatsiooni puudus. Ta lihtsalt ei viitsi ja ei taha meeletult riskida.

Ilma rallita nagu ilma õlleta.
Viimati tegi Loeb suurema jama 2003 Pransusmaa rallil kui tal Markkoga võitlus esikoha pärast käis, Märtin oli tal 9 sekundiga sabas. Mõlemad punnitasid täiega ja sõitsid samal katsel teelt välja.Beanladen kirjutas:vot ei mäleta...kas üldsekajakas1 kirjutas:Tundub, et kui Bosse suudab ikka nelja rattaga lõpuni tulla siis teine koht käes. Ma väga rahul sellegaEt ta nüüd segast ei paneks ja hakkaks Loebi püüdma.
P.S. Mäletab keegi, millal tegi Loeb viimati korraliku sõiduvea?
See sõiduviga tal nii suur seal ei olnudki kuid talle mitte omaselt puudus tal seekord õnn ning ta jäi väikse väljasõiduga rajaäärde mudasse kinni. Väljasõit, millele järgnes katkestamine ning masina korralik äralõhkumine, oli viimati loebil minu mäletamist mööda Hispaanias 2002, sellest on ikka hirmus kõvasti aega juba möödas.Tux kirjutas:Viimati tegi Loeb suurema jama 2003 Pransusmaa rallil kui tal Markkoga võitlus esikoha pärast käis, Märtin oli tal 9 sekundiga sabas. Mõlemad punnitasid täiega ja sõitsid samal katsel teelt välja.Beanladen kirjutas:vot ei mäleta...kas üldsekajakas1 kirjutas:Tundub, et kui Bosse suudab ikka nelja rattaga lõpuni tulla siis teine koht käes. Ma väga rahul sellegaEt ta nüüd segast ei paneks ja hakkaks Loebi püüdma.
P.S. Mäletab keegi, millal tegi Loeb viimati korraliku sõiduvea?
Farmer kindlasti kasutab ära asjaolu, et maailmameistri surmatud loom, ning pakub liha külastajatele mõnevõrra kallimalt. 

Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud