raudselt ongi nii, et kui kaarte näeme siis on ikkagi kõik samad katsed
imelik tglt küll, varasene Sulaoja katse on kadunud. ja sellele katsele kõige lähem 2005.a katse on Abissaare. ma pakun, et pool eelmise aasta Sulaoja katset sõidetakse siis Abisaare katsel. segane text aga noh
ok, eks elame näeme
Pakun välja,et 2003 aasta Sulaoja on sel aastal Abissaare,lihtsalt esimene ots kuni Krüüdnerini on teine.Ja 2003 aasta Kambja on sel aastal Vissi(distants Vissi-Prangli-Veskimõisa)
Ja Alaküla läheb sel aastal Truutale ja kui ei lähe siis sõidetakse tagurpidi võrreldes 2003 aastaga.
Kirikuküla on 2003 aasta Kääriku,kuigi lõpp on teine(pööratud mitte Sihva vaid Ilmjärve poole).
See nüüd minupoolne ennustus.
Ootan täie rauaga neid kaarte. kui keegi täna juba ostab nad siis mai tea skaneerige arvutisse ja uppige netti kuhugi. hullult vaja näha neid. ei jõua oodata.
minul igatahes olemas passid. just jõudisn sportlandi astuda kui müüjad kastidest passe välja tõstsid nii et olin tartus üks esimesi ostjaid üldse!
veel väike kommentaar rallipassi kohta ka.
eelmine aasta rs-ralli passid olid praktilisemad- vastupidav kate peal ja taga katsete ajakava. kahjuks eos-i pass on selline suht tavaline paberitükike.
>
0
Viimati muutis minna, 15 Juul 2005, 17:38, muudetud 1 kord kokku.
Ikka hakkab mingi norimine pihta! ma nagu juhuslikult ei ela kuskil sportlandi lähistel vms onju. tra ei kotigi, ootan kui kodukale tulevad kaardid parem
täpsemalt milline sõna?
vaata ÕS-st järgi, et midagi pole siin roppu.
igas foorumis on nii, et igat sõna näritakse, Igas jututoas on sama asi! saab ikka suht anonüümselt möliseda ma tean jah
See ei ole jah see koht, kus sellist ropu maiguga slängi plärada. Kui tahad kenasti siia sisse sulada, siis oleks ikka mõistlik sellist terminoloogiat mitte kasutada.