See jutt vast nüüd ennekõike foorumi juhtkonnale.
Mul siin tekkis selline mõte välja pakkuda, et äkki teeks sellise asja, et need erinevate sarjade ennustuste võitjate tiitlid jäävad võitjaile alles. Ainult, et lisandub hooaja aasta number. Noh nii oleks minu puhul siis "2004 Hooaja Rallivõlur" vms. Sama F1, DTM ja Eesti sarjade ennustajate puhul. Pagunid võivad siis olla värskel võitjal. Nii foorumi üldpilt jällegi tiba huvitavam.
Mis arvate?
See ei ole paha mõte. Aga see võiks olla sedasi, et see kes tiitli võidab saab pagunid peale ning eks tiitli omanikule jääks Peugeoti märgid ja alla tekst Rallivõlur 2004 või siis F1 Ekspert 2004. Kui seda muidugi raske teha ei ole. Aga eks juhtkond otsustab seda.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Aga huvitav,kuidas võiks siis käituda nendega,kel mitu tiitlit erinevatest aegadest kirjas?Siis tuleks kõik tiitlid ikka ära lugeda,aga kas ka pagunitega?
PS:DTM-i ennustuse puhul võiks nt sarja logo pagunite asemele panna tiitlikaitsja korral ja nimetuseks siis "DTM-i proff" või "DTM-i meister"...
Ma arvan, et asi läheb karmilt kirjuks, kui neid tiitleid liiga palju saab. Kui just tahate neid demonstreerida, siis võiks selleks kasutada oma allkirja ridu.
kakuke kirjutas:Ma arvan, et asi läheb karmilt kirjuks, kui neid tiitleid liiga palju saab. Kui just tahate neid demonstreerida, siis võiks selleks kasutada oma allkirja ridu.
Ka see ei ole paha mõte.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
kakuke kirjutas:Ma arvan, et asi läheb karmilt kirjuks, kui neid tiitleid liiga palju saab. Kui just tahate neid demonstreerida, siis võiks selleks kasutada oma allkirja ridu.
just, mina pooldan ka seda varianti, muidu ei saa 10 aasta pärast enam üldse aru, kes, mis ja kus....Sest liiiiiga kirju on