Ei taha kyll eriti vinguda, kuid 6 wrc masinat sellel rallil on ikka natsa väha (9-10 olex tulnud kindlasti kohale meelitada). Isegi Saaremaa ralli on oma parimal aastal 6 vertsu kohale saand, ja nyyd ei suuda Eesti tuntuim ralli 10 vertsu täis venitada ning oma enneolematult kõvat mainet säilitada (vähemalt minu silmis). Muidu oli nii, EOS-i lõppedes, ootasid kangesti juba järgmise aasta EOS-i, kuid nyyd kus ta on peaaegu samaväärne teiste kohalike rallidega, mida sa ikka teda niiväga enam ootad. Eks Märtini nimi selle ralli paljude silmis kyll veel päästab, kuid mina lootsin rohkemat...
arz kirjutas:Ei taha kyll eriti vinguda, kuid 6 wrc masinat sellel rallil on ikka natsa väha (9-10 olex tulnud kindlasti kohale meelitada). Isegi Saaremaa ralli on oma parimal aastal 6 vertsu kohale saand, ja nyyd ei suuda Eesti tuntuim ralli 10 vertsu täis venitada ning oma enneolematult kõvat mainet säilitada (vähemalt minu silmis). Muidu oli nii, EOS-i lõppedes, ootasid kangesti juba järgmise aasta EOS-i, kuid nyyd kus ta on peaaegu samaväärne teiste kohalike rallidega, mida sa ikka teda niiväga enam ootad. Eks Märtini nimi selle ralli paljude silmis kyll veel päästab, kuid mina lootsin rohkemat...
Ega siis ainult "vertsud" sõida!Aga eks see ole ikka igaühe enda asi,mida ta rallidelt otsib.Kes tahab "vertsusid,kes naudib kiiret sõitu,kellele meeldib melu jne. Minu arust on tegijaid küllalt stardis,et asi huvitavaks teha.Ainult tuleb süveneda natuke teiste klasside tegemistesse ja usun,et igav ei tohiks hakata.
Kui tahad vertsusid näha siis mina soome rallile.EOS kaotas oma mainet kuna üks aasta jäi ju vahele.Loodame et järgmine aasta on rohkem.Aga ralli tuleb küll vinge.:)Isegi minu kodukandist on kolm ralliekipaaži kohal.
Ega siis ainult wrc `d rallist rallit tee,paljudes riikides üldse wrd`d keelatud ja sõidetakse ka,aga no eks neid ikka tore vaadata küll.
Mõnusaid rallielamusi igatahes kõigile
Kallid kodanikud! Kas te tõesti arvate et ralli korraldamine ja võistlejate siia toomine ongi nii lihtne et me nüüd teeme ja toome siia terve hunniku wrc'sid???
Ralli ja korraldus on tasemel, aga see ei garanteeri alati et võistlejad seepärast kohale tulevad.
Loeb ju ikkagi kvaliteet, mitte kvantiteet!