Nii see kahjuks on jah, et WRC4 MM on läbi. Küll nad midagi uut välja mõtlevad. Ise üritan järgmisel nädalal meie meistrikatel taas stardis oldud. Just jõudsin Pärnust ringraja võistlustelt tagasi.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tundub et meil siin on siis poole kõvem üritus käimas.... võistlus toimib, kuigi jah väheste osavõtjatega. Peaks meelitama ka need rahvusvahelised kodanikud siia sõitma.
Meil jah ikka kuidagi see MM veel hingitseb, kuigi suvi on enamuses rahva õue ajanud ja harjutada jääb aega aina vähem ja ise ei ole jõudnud juba kahel rallil starti.
Üritan kindlasti selle nädalal ise Corsikal rajale jõuda ja ajad kirja saada.
>
0
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Meil jah ikka kuidagi see MM veel hingitseb, kuigi suvi on enamuses rahva õue ajanud ja harjutada jääb aega aina vähem ja ise ei ole jõudnud juba kahel rallil starti.
Üritan kindlasti selle nädalal ise Corsikal rajale jõuda ja ajad kirja saada.
See aga annab võimalust nõrgematel meeskondadel - nagu ford - punkte koguda ja hooaja lõpus on seis pingelisem. Tähtis ei ole võit, vaid stabiilsus.
Strike kirjutas:Meil jah ikka kuidagi see MM veel hingitseb.
Julgen sind parandada ... meil ei hingitse, vaid toimub üsna korralik võidusõit, need kes osalevad on tõsiselt asja juures ja usun et on veel tegelasi kes sõidaks tõsiselt, kuid ei ole lihtsalt aega ... osavõtjaid on tiba vähe.
Hakkan juba varem rääkima oma ideest, kuna ainult 3 rallit jäänud hooaja lõpuni. Idee nimelt selline, et kuna viimased rallid on olnud osalejate vaesed siis võiks kõik kes üldse sellel hooajal osalenud ja ka need kes üldse pole osalenud, aga registreerunud osaleda hooaja viimasel MM rallil Austraalias.
Teeks nö Grande Finale ja kuulutaks peale ralli lõppu välja uue meistri ning saaks jagada punkt 8 sõitjale ning stardis võiks ikkagi olla u 10-15 sõitjat. Kuidas tundub see idee on osalejaid ?
Hooaja lõppu plaanin ka väikese hooaja ülevaate kirjutada nagu vahepeal kirjutasin rallidest.
>
0
Michael Park R.I.P
Ka mina olen kindlasti käsi, kui ei ole hetkel eestis, siis saadan oma ajad juba varakult ette ära. Samas ühinen selle üleskutsega teha selle hooaja viimasest rallist osavõtjaterohkeim võistlus.
Strike kirjutas:Hakkan juba varem rääkima oma ideest, kuna ainult 3 rallit jäänud hooaja lõpuni. Idee nimelt selline, et kuna viimased rallid on olnud osalejate vaesed siis võiks kõik kes üldse sellel hooajal osalenud ja ka need kes üldse pole osalenud, aga registreerunud osaleda hooaja viimasel MM rallil Austraalias.
Teeks nö Grande Finale ja kuulutaks peale ralli lõppu välja uue meistri ning saaks jagada punkt 8 sõitjale ning stardis võiks ikkagi olla u 10-15 sõitjat. Kuidas tundub see idee on osalejaid ?
Hooaja lõppu plaanin ka väikese hooaja ülevaate kirjutada nagu vahepeal kirjutasin rallidest.
kui olete nõus, siis osalen ka selles grande finales.
Tere!
Mina osalen ka kindlasti kuna praegu on mul igalt rallilt saadud punkt kulla väärtusega. Kuigi viimasel ajal pole aega olnud sõita ja Prantsusmaal ei oska mitte aimatagi kuda läheb. Aga jah kavatsen veel kõigist järele jäänud rallidest osa võtta.
Mul pole veel ükski ralli vahele jäänud nii, et osalen ka viimasel kolmel rallil.
Aga see prantsusmaa on tõeliselt vastik, no ültse ei istu seal kimada
Tuletan meelde, et pühapäeval on viimane termin kui ootan Korsika ralli aegu. Hetkel on neid saabunud vaid kahelt sõitjalt. Loodan, et homme õhtuks ikka rohkem sõitjaid on ajad saatnud ja sellelt rallilt kõik kaheksa punktikohta jagamisele läheksid.
>
0
Michael Park R.I.P
Mul Prantsusmaa sõidetud ja ajad saadetud. Ei oska midagi arvata, kuna trenni ei teinud absoluudselt (ilusatest ilmadest tuleb viimast võtta). Loodan, et teised siis eest väga ära ei põruta
Hea, et on taas stardis vähemalt kaheksa masinat ja võin ette öelda, et keegi ei katkesta seekord. A kõik muu jäägu laupäevaks
Kõige rohkem siis rallil Forde neid koguni 3 ja siis Sitikaid 2. Subaru, Skoda ja Peugeot on kõik esindatud ühe ekipaaziga.
>
0
Michael Park R.I.P