No problemo 704Märtinfänn kirjutas:Võtaks ka L kui keegi on nõus seda asja ajama.Aga ma ei tea oma liitumise numbrit.
Rallifoorumi T-särk
Moderaator: Jaanus
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
tahaks ka enda liitumisnumbrit teada SparcoSparco kirjutas:No problemo 704Märtinfänn kirjutas:Võtaks ka L kui keegi on nõus seda asja ajama.Aga ma ei tea oma liitumise numbrit.

kui tõesti see asi käsile võtta, siis oleks megalahe kui juba E.O.S. Ralliks jõuavad valmis, aga väga kahtlane. no ja värk võiks nii olla, et saadetakse särgid koju postkontorisse vms. ma oleks ka asjast huvitatud ma arvan. mul ka L
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kui nüüd asi käiku lasta siis teeme nii, et ma selgitan hinna ja kõikvajaliku muu ja annan siis teada. Siis teeme nii, et mingi ette antud aja jooksul tuleb siis oma särgisoovist teada anda meili aadressil, mille üles panen. Nii saab ka ettekujutuse särkide kogusest.
Panen esimesel võimalusel infi üles. Loodetavasti on tahtjaid rohkem, kui selle hetkeni.
PS. need rattad võib ju sinna sisse teha, aga ma kardan, et tumeda peal ei anna see erilist effekti.
PPS: Huvitav, et foorumi juhtkonnast pole keegi veel sõna võtnud?
PPPS: Oma liitumisnumbri saab jah igaüks teda kui klikata foorumi üleval servas oleval lingil "Liikmete nimekiri"
Panen esimesel võimalusel infi üles. Loodetavasti on tahtjaid rohkem, kui selle hetkeni.

PS. need rattad võib ju sinna sisse teha, aga ma kardan, et tumeda peal ei anna see erilist effekti.
PPS: Huvitav, et foorumi juhtkonnast pole keegi veel sõna võtnud?

PPPS: Oma liitumisnumbri saab jah igaüks teda kui klikata foorumi üleval servas oleval lingil "Liikmete nimekiri"
-
- Moderaator
- Kontakt:
Seoses elukoha vahetusega puudub mul hetkel kodus internet ja ei saanud nädalavahetusel aktiivselt foorumi vestluses osaleda, kuid ma toetan jätkuvalt rallifoorumi T-särkide projekti. Mulle meeldib Fulberi poolt pakutud sinine särk - teine versioon. Natuke kisub jalgpalli särgi moodi, aga no elame üle.