Tallinna Ralli 2005
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Mu meelest on nii lahe, et pealtvaataja programmis olev korraldaja tervitustekst on iga aasta sõna-sõnalt täpselt sama. Lõppes vist sellega, et sel aastal oleme erilist tähelepanu pööranud turvalisusele
Kaks turvatöötajat jäid eriti meelde, esimene ütles pealtvaatajatele: "kuulge tü*ad, seal ei tohi seista!" (tegemist sisekurviga, mis oli pealegi täiesti ohutu - Kuimetsa katse suht algus, kiire vasak üle cresti). Teine jällegi kamandas vestiga kaameramehi sisekurvis lindi taha (Kaiu katse esimene järsem vasak). Tegemist oli vist välismaalastest inimestega ja pidasin vajalikuks mainida turvatöötajale, et vestiga võib seista ka lindist eespool, seepeale teatas turvatöötaja, et neid on instrueeritud nii, et ei tohi keegi lindi ees seista... Go figure!
PS. Viis punkti Subaruga rallit sõitvale venelasele, kes Alliku katsele minnes Hüüru teel pealtvaatajate autodest mööda kihutas ja neid kivirahega kostitas, tulemuseks purunenud tuleklaasid mu isa autol

PS. Viis punkti Subaruga rallit sõitvale venelasele, kes Alliku katsele minnes Hüüru teel pealtvaatajate autodest mööda kihutas ja neid kivirahega kostitas, tulemuseks purunenud tuleklaasid mu isa autol

Kasuta ikka turvavööd ka!
hehee...mul ka turvadega hea kokkupuude seekord.Seisin siis Varbola katsel Lümandu mõisa juures kiviaia peal ja peale iga auto läbimist karjus mulle turva, et kao eest ära:D.Enne auto läbimist ei olnud sellest juttugi.Ja niimoodi igakord, lubas lõpuks mu vennale tappa anda:D.Kusjuures see kiviaed on täiesti sirge tee peal.
Lõpuks läksin sinna nõelasilma, seal oli asi rahulikum.
Lõpuks läksin sinna nõelasilma, seal oli asi rahulikum.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Eks neid turvasid ole jah omajagu nähtud. Eelmine aasta Rakveres ei lubanud üks abipolitseinik kellegil kuhugi liikuda, sh fotograafe. Otepääl aga tahtis üks lindi purunemise pärast katse maha võtta. Ei mäletagi millal viimati turva kiitmisväärt oli.
Aga suurem tüng oli sel aastal pealtvaatajate kava.
Aga suurem tüng oli sel aastal pealtvaatajate kava.
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
seda jään ootama.Fulber kirjutas:Mul ka väike videoseeria olemas. Üritan selle üles saada varsti.
neid lühikesi 5sek klippe ei viitsi lapata, enne väsib hiirenupp ära kui kõik vaadatud saab!
ise jäin ralliga rahule, kuigi käisin ainult paldiski linnakatset vaatamas. päris huvitav oli jälgida erinevate meeste sõidumaneeri ja stiili ja puhtust, mõni jõnksutas selle piduriga nii kuidas jaksas, mõni sõitis väga mõnusalt sujuvalt. kõige paremini jäi meelde jalava ning egle, just oma sõidupoolest, vähemalt seal kus ma olin

Video Tallinna Rallist on hetkel üleval datanetis. Nimeks "Tallinna Ralli2005(keava)"
ftp://ftp.datanet.ee/incoming/
ftp://ftp.datanet.ee/incoming/