Märtinfänn kirjutas:Ei tea kas kavatseb sama laksu panna kui eelmine aastagi.Oleks võind paar kilti edasi sõita ja siis laksu panna siis oleks ka näinud.
Minuarust pani päris hea kohapeal, ehk minust ca 30meetrit.
Lindholm peaks ka sellise kangutamis-sõidustiiliga olema vist, ikkagi vana mees. Pealtvaatajana oleks sellise kiire sõitja katkestamine mulle küll suht kurb aga kuidas kellelegi.
Märtinfänn kirjutas:Ei tea kas kavatseb sama laksu panna kui eelmine aastagi.Oleks võind paar kilti edasi sõita ja siis laksu panna siis oleks ka näinud.
ise olin laksu kohast mingi 200-300 meetri kaugusel. Värk toimus just metsanurga taga, nii et ei näinud midagi. Alati kui auto tuli, oli eemalt kosta kuidas rahvas reageerib.
Kõik kisasid, käis matakas, hetkeline vaikus ning siis hakkasid pasunad huigama päris võimas.
● Hirvonen Fordi tehasemeeskonna tiiva all
● Kresta Ford Focus WRC03 roolis
● Škoda "ründab" taas kolme autoga
● Pykälistö Ford Focus WRC roolis
● Rajale tuleb ka neljas Peugeot 307 WRC? (Team Olsberg on üles andnud mõlemad tavapärased nimed, seega Carlsson välistatud)
Huvitav kes selle neljanda 307-ga võistlema läheb? Hämmastav, et Krestale Ford Focus WRC 03 on istumise alla antud. Hirvonen läheb siis tehase punktidele sõitma.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Pykälisto sõida siis vana Focus WRC-ga., millega ta Soome meistrikaidki sõidab!
Hirvoneni paigutamine 04 Focuse peale on kõva sõna ja saan ma õieti aru, et toob pubkte siis meeskonnale!