Nii, Sardiinia sõidetud ja ajad saadetud. Midagi erilist ma sealt ei oota aga sellist juttu rääkisin ma enne Inglismaad ka, nii et eks näis. Loodan et Sardiinias on rohkem autosi stardis, kui Inglismaal.
No nii. Hetkel siis sõitnud ainult 5 sõitjat.
Kuid loodan, et saan ise täna aega sõitja ja Sparco ka ning Maiko lubas ka ajad saata seega saame ikka 8 kokku sellel rallil. Kui keegi veel soovib sõita siis võime nö trahvi saajate klubi moodustada Sardiinias
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:No nii. Hetkel siis sõitnud ainult 5 sõitjat.
Kuid loodan, et saan ise täna aega sõitja ja Sparco ka ning Maiko lubas ka ajad saata seega saame ikka 8 kokku sellel rallil. Kui keegi veel soovib sõita siis võime nö trahvi saajate klubi moodustada Sardiinias
Proovin ka täna ära saata. Tahan ka klubi kaarti
Aix klubiliige nr 4
Tahab veel keegi tulla ?
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
mjah, kõvemad sõitjad isegi 20 sekise trahviajaga sõidavad minust flat-out üle.
aga potentsiaal parim punktisaak see aasta ära tuua
Proovin ka täna ära saata. Tahan ka klubi kaarti
Aix klubiliige nr 4
Tahab veel keegi tulla ?
Püüan ka täna ära sõita.
Kahjuks lõppes minu sõit testikatsel ja ei saanud startida
Üritage jah ikka ajad ära saata, sest viiekesi võidu sõita on ka nagu natuke nigel. Ei tea jah, kõigil vist hirmus kiired ajad käsil ja saan teist täiesti aru ka, kuna isegi satun WRC-d mängima järjest vähem. Aga isegi kui testima ei jõua, siis selle pool tundi ikka leian, et väikselt ralli läbi töristada.
Burns kirjutas:Üritage jah ikka ajad ära saata, sest viiekesi võidu sõita on ka nagu natuke nigel. Ei tea jah, kõigil vist hirmus kiired ajad käsil ja saan teist täiesti aru ka, kuna isegi satun WRC-d mängima järjest vähem. Aga isegi kui testima ei jõua, siis selle pool tundi ikka leian, et väikselt ralli läbi töristada.
mjah, minul seekord oligi ainult töristamine. ei jõudnud testida ega midagi. noh, enamvähem nii nagu alati
ähh. teadsin, et ss4 ei tule välja. Pagan, te olete ikka jõle kiired seal ees.
Mina ei suutnud seal nii õiget trajektoori hoida, et ratast teeäärde kinni ei võtaks. Tublid olete.
aix kirjutas:ähh. teadsin, et ss4 ei tule välja. Pagan, te olete ikka jõle kiired seal ees.
Mina ei suutnud seal nii õiget trajektoori hoida, et ratast teeäärde kinni ei võtaks. Tublid olete.
Eks neljas ja viies katse nõuavadki suts teistsugust seadet, et mitte nina ees valli kinni sõita.
aix kirjutas:ähh. teadsin, et ss4 ei tule välja. Pagan, te olete ikka jõle kiired seal ees.
Aitäh, aitäh!!!
Asi kisub päris kriitiliseks, esikolmel on veel kõigil võimalus see ralli võita. Endale mulle tundus, et viimase katsega panin vähe puusse aga eks paistab kuidas teistel läinud on.
No nii lõpuks tuli esimene võit eriti õnnelik ei ole sest sõitjaid oli vähe Burnsi ja Ants kintsuga oli tihe rebimine.Loodame et järgnevatel rallidel on rohkem sõitjaid
kambu kirjutas:No nii lõpuks tuli esimene võit eriti õnnelik ei ole sest sõitjaid oli vähe Burnsi ja Ants kintsuga oli tihe rebimine.Loodame et järgnevatel rallidel on rohkem sõitjaid