Te peksate natuke hullu või? vaadake veidi aegu Solberg sõidab samasse sekundisse Markkoga. Ja Solku kaotab üle minuti Märtinile. Sellel mehel samuti tuju läinud.
>
0
Viimati muutis Sparco, 25 Juun 2005, 15:14, muudetud 1 kord kokku.
Teeks nii, et annaks peale seda rallit Loebile tiitli ära ja alustaks uut hooaega. Asi kisub jamaks kui me peame veel palju etappe vaatama kuidas Loeb teistel eest ära sõidab. Nüüd võiks Bosse üks parminutit Loebil ees tolmutada.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Teeks nii, et annaks peale seda rallit Loebile tiitli ära ja alustaks uut hooaega. Asi kisub jamaks kui me peame veel palju etappe vaatama kuidas Loeb teistel eest ära sõidab. Nüüd võiks Bosse üks parminutit Loebil ees tolmutada.
Kolin kirjutas:Teeks nii, et annaks peale seda rallit Loebile tiitli ära ja alustaks uut hooaega. Asi kisub jamaks kui me peame veel palju etappe vaatama kuidas Loeb teistel eest ära sõidab. Nüüd võiks Bosse üks parminutit Loebil ees tolmutada.
Siis me saame Loebile kaks tiitlit kaela riputada
Ei ei ma ei mõelnud nii. Vaid toimuks koos meeskondade vahetustega. Nii nagu see toimuks tegelikult ka hooaja lõpus.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Ma meenutan nyyd natsa ilusamaid aegu . Kui Märtin Soomes võitis, siis tegi rallilegend Vatanen edetabeli parimatest sõitjatest. Märtin oli igatahes tema silmis esimene. Kas keegi mäletab kas lööb selles tabelis yleyldse sees oli? :S
Ei ei ma ei mõelnud nii. Vaid toimuks koos meeskondade vahetustega. Nii nagu see toimuks tegelikult ka hooaja lõpus.
Siis oleks põnevam küll. Hooaeg allles poolepeal ja juba on võitja teada... nii ei lähe mitte
Tux kirjutas:
Siis oleks põnevam küll. Hooaeg allles poolepeal ja juba on võitja teada... nii ei lähe mitte
EI EI alustaks ikka nagu peab Montega täiesti uut hooaega. Tiitli omanik ju nagu nii teada mis siin enam oodata. Afaldi etappid ju alles ees. Nii, et hoopis Loeb võidab kümme rallit mitte Solberg.
>
0