Kiddo soon 5000!
Vaatasin just natuke aega üht saksa telekanalit ja seal uudisteribal all oli kirjutatud, et Ralf olevat McLareni bossidega rääkinud vahepeal ja arvatakse, et ta võtab Coulthardi koha üle. Ei teagi, kas Ralf ise tahab ära minna või teevad Williamsi bossid Asmerile juba ruumi 
gaas on endiselt laiffi
Moderaator

Soomes oli hoopis teistsugune uudis. Seal oli, et Schumaheride manager Willi Weber tahab sokutada Ralfi McLarenisse, kuna Williams on vilets masin ja pidurdab Ralfi arengut. Seal polnud küll sõnagi sellest, et mingid läbirääkimised juba käivad
Lõpus kinnitas Weber, et Ralf jätkab kindlasti Willamsis kuni praeguse lepingu lõpuni. Seega sõidab Ralf ka 2004 veel Williamsis.
Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

tema, võtsin enda arvamuse ja sõidu oskuste põhjal.
kui muruniitja lõpetab enda karjääri siis mina pigem loodaks et webber saaks selle koha.
ralf'il võib olla halb auto hetkel, aga Wilson see aasta ja Webber eelmine aasta tegid F1 viletsaima autoge häid sõite juu
ja minu teada räägiti seda juttu eelmine aasta, aga kõik oli kuulujutt nagu enamus on
kui muruniitja lõpetab enda karjääri siis mina pigem loodaks et webber saaks selle koha.
ralf'il võib olla halb auto hetkel, aga Wilson see aasta ja Webber eelmine aasta tegid F1 viletsaima autoge häid sõite juu
ja minu teada räägiti seda juttu eelmine aasta, aga kõik oli kuulujutt nagu enamus on
"Come on, you can see more than that"
Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Moderaator

Jaguar muutub Monacos mitte puna valgeks vaid roosaks 
formula1.ee:
"Selle sündmuse põhjuseks on kokkulepe sponsoriga Steinmetz, kes on juhtiv teemantide tootja ning esitleb Monacos oma uut ja kallist kivi 'Steinmetz Pink'."
http://www.formula1.ee/index.php?page=0 ... is_id=1455
formula1.ee:
"Selle sündmuse põhjuseks on kokkulepe sponsoriga Steinmetz, kes on juhtiv teemantide tootja ning esitleb Monacos oma uut ja kallist kivi 'Steinmetz Pink'."
http://www.formula1.ee/index.php?page=0 ... is_id=1455
Rallifoorum 24/7

Moderaator

Rallifoorum 24/7