Burns kirjutas:Strikel vist praegu nii kiired ajad, et jaapani ralli kokkuvõtet ei julgeks küsidagi!!!!
Kahjuks jääb see tõesti minu poolt kirjutamata seekord. Ehitama autot edasi, et varsti testima minna ja tööl ka kiired ajad. Hea, et veel aegasigi suudan teil kokku arvutada jne..
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Burns kirjutas:Strikel vist praegu nii kiired ajad, et jaapani ralli kokkuvõtet ei julgeks küsidagi!!!!
Kahjuks jääb see tõesti minu poolt kirjutamata seekord. Ehitama autot edasi, et varsti testima minna ja tööl ka kiired ajad. Hea, et veel aegasigi suudan teil kokku arvutada jne..
veel oleks vaja maikolt ja tarmolt 4 sekundit tagasi saada siis on kõik ok .Burns põrutab nagu "HULL"eest ära.Küll ma sulle veel italias konkurenti pakun seal õnneks lühikesed katsed ja mulle meeldib.seadistus pärineb soome ouninpohja2 põhjal aint käigukast on ära vahetatud.wrc4 test ralliga võrreldes paranes esimese katse aeg ligi 5 sek.Loodame,et ikka sõitjaid ka oleks muidu tulevad punktid liiga kergelt
EDU KÕIGILE testidel
ants kints kirjutas:Haa, minu mängu plaat on üles leitud ..... järgmine ralli olen stardis.
Hilja! siit oleks Fordile hea punktisaak tulnud.
Oleks, oleks ..... ka mõnis sõit varem oleks seda saanud teha Mis aga järgmisesse rallisse puutub, siis olen rajal ja loodan head tulemust. Tegemist on üsna mõnusa rajaga.
Samas kannan ette, et meie kaasvõistleja alex on hetkel ruootsimaal meie kallist kodumaad esindamas käsipalli võistlustel. Pärast esimest võistluspäeva ollakse 100% võidulainel.
Sõbrad/konkurendid ma pole teid unustanud. SS6 ajad pühapäeva lõunaks. Viibisin eile hilisõhtuni GT auto testidel Pärnu ringrajal ja täna hommikul kohe Põltsamaale kardi EMV. Jõudsin just tagasi ja väsinud seega jätan ajad homsese. Loodan, et väga ei pahanda minuga, kuna võitja juba ju ammu selge ja teada.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tere, tere!
Foorumis päris vaikus. Ei tea , kas kõigil pärast jaanipäeva kõva pohmakas. Sardiinias läheb mul vist ütlemata raskeks, sest trenni ikka väga vähe tehtud ja homme õhtuks vaja juba ära sõita. Eks näis, eks näis!!!